Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Spectacolul ”Cafeneaua”, susținut de Grupul Skepsis, vineri, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 18 martie, de la ora 19.00, Grupul Skepsis vă invită la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia la spectacolul CAFENEAUA, după Carlo Goldoni.

Skepsis01Unul dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriul trupei, o comedie moralistă în care sunt evidenţiate slăbiciuni de caracter, moravuri, comportamente şi atitudini care arată că timpurile se schimbă mai uşor ca oamenii. Plasată în atmosfera aparte a Carnavalului Veneţian de secol XVIII, intriga piesei se concentrează pe o zi din viaţa unor personaje diferite, nobili, oameni simpli, negustori şi servitori, ale căror destine se amestecă în aceeaşi ceaşcă de cafea servită acum cu…skepsis.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Vă invităm, aşadar, în prima dimineaţă a vestitului Carnaval de la Veneţia, să gustaţi o cafea de bun gust la Cafeneaua lui Ridolfo… numai aşa mai puteţi savura aroma incitantă şi ispititoare a unui veac trecut.

În rolurile principale:

Ridolfo…………………Răzvan Cociobea      Trappola……………….Vinicius Moldovan

Pandolfo……………….Bogdan Berar            Don Marzio…………..Viorel Cioflica

Eugenio………………..Vasile Dîngă              Lisaura………………….Elena Smeu-Mare

Vittoria………………….Olga Surd                 Placida…………………..Andrada Balea

Leandro…………………Daniel Muntean        Căpitanul……………….Rareş Diodiu

Regia……Viorel Cioflică

Sunet: Valerian Cebotari

Spectacolul este realizat în cadrul Proiectului Stagiunea cu Skepsis 2016.

Proiectul este desfăşurat în perioada ianuarie 2016 – decembrie 2016, fiind un proiect de tineret, bazându-se pe motivarea acestuia de a se implica în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului  şi de a participa la viaţa sa socioculturală. Prin acest proiect trupa de teatru şi umor Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian o serie de spectacole de teatru şi divertisment şi de teatru de stradă cu specific medieval.

La spectacolele de sală intrarea este bază de bilet – 10 lei (pret intreg) si 5 lei (redus pentru elevi, studenti si pensionari). Fondurile obtinute astfel vor fi investite în reeditarea proiectului pentru anul următor.

Următoarele spectacole: 07 Aprilie; 13 Mai.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea