Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Spectacole caritabile la Sebeș, pentru Carolina, o elevă de clasa a șasea, care are nevoie de un tratament costisitor: Trupele de copii din oraș, urcă pe scena Centrului Cultural „Lucian Blaga”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai multe spectacole caritabile vor avea loc la Sebeș, pentru Carolina, o elevă de clasa a șasea, care are nevoie de un tratament costisitor. Trupele de copii din oraș, urcă pe scena Centrului Cultural „Lucian Blaga” pentru fețița care are nevoie de sprijin.

În prag de Crăciun, trupele Geppetto, Pied Piper și Masca – prof. coordonator Lavinia Kamla Donose, alături de Școala de muzică „DoReMi – prof. coordonatori Alexandra și Adrian Pamfilie, vor urca pe scena cu o serie de spectacole dedicate Carolinei, elevă în clasa a șasea a Școlii Gimnaziale Nr. 2 din Sebeș, care are nevoie de sprijinul nostru pentru a învinge boala de care suferă și care necesită un tratament costisitor.

Citește și: MESAJE de CRACIUN fericit! Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poți trimite celor dragi

Puteți susține această cauză participând cu orice sumă de bani sau echivalentul unui bilet de teatru. Gesturile mici pot fi nota muzicală din simfonia vieții noastre, care ne ține uniți în sânul comunității noastre.

Citește și: MESAJE de CRACIUN 2023. URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi

Spectacolele fac parte din programul Târgului de Crăciun de la Sebeș și vor avea loc în sala de evenimente a Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș.

Miercuri, 13 decembrie, ora 17.00: „Oliver Twist” – trupa Pied Piper, „Crăiasa Zăpezii” – trupa Masca

Joi, 14 decembrie, ora 17.00: „Disparitia” – trupa Gepetto & Școala de muzică „DoReMi”

Joi, 20 decembrie, ora 18.00: „Povestea de Crăciun” – cu participarea Școlii de muzică „DoReMi”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea