Rămâi conectat

Curier Județean

Spectacol de Crăciun la Rădeşti, judeţul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii şi preşcolarii de la şcolile şi grădiniţele din Rădeşti şi Leorinţ, îndrumaţi de cadrele didactice au încântat privirile şi sufletele tuturor spectatorilor care au participat la Spectacolul de Crăciun organizat joi, 19 decembrie 2013 ora 17,00 la Căminul Cultural din Rădeşti.

Spectacolul prezentat a conţinut variate momente: obicei tradiţional de colindă cu primirea gazdei care oferă colaci, mere şi nuci colindătorilor (cl.pregătitoare şi cl.III-înv.Milea Cornelia); interpretare de cântece de iarnă şi poezii  în lb. maghiară (preşcolarii şi şcolarii din Leorinţ-educ. Herchi Daniela şi înv.Daroczi Reka); dans de Crăciun (preşcolarii din grupa mijlocie+mare şi elevii clasei I Rădeşti- educ. Man Ioana, înv. Irimie Nicoleta); colinde,poezii (elevii cl.II-IV- înv. Alexa Maria); sceneta ,,Uite, vine Moş Crăciun” (elevii cl.VI-VII-prof. Ghioghiu Roxana şi Teompa Vasile); dans sportiv ( elevii şcolii înscrişi la Clubul Top Dance 2007 îndrumaţi de Alin Roşa) şi concert de colinde cu acompaniament la chitară (elevii cl.V-VIII – prof. Roşian Sanda şi Dreghici Diana).

În încheierea spectacolului cadrele didactice au interpretat colinda ,,Deschide uşa creştine!” , reuşind să-i antreneze pe toţi cei prezenţi în sală.

Autor: Constantin Predescu

Foto arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști Un bărbat de 38 de ani, din Abrud, este suspectat de polițiștii din Abrud că s-ar fi urcat drogat la volan. Este cercetat de oamenii legii. La data de 27 martie 2024, în jurul orei 14.30, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea