Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

”Specialiști” în furturi, cercetaţi de poliţiştii din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Alba Iulia, i-au identificat pe P.I, în vârstă de 47 de ani, din municipiu, şi pe S.N.B., în vârstă de 17 ani, din Blaj, care sunt bănuiţi că au sustras un laptop din biroul unei societăţi comerciale.

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că în perioada 20 – 23.06.2014, cei doi au pătruns prin efracţie în birourile unei societăţi comerciale, situată pe strada Mihai Viteazu din Alba Iulia şi au sustras un laptop în valoare de 1.000 de lei. Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi sunt autori şi în alte două furturi, comise în dauna unor cetăţeni din municipiu, fapte reclamate în lunile mai şi iunie 2014, iar minorul S.N.B., cunoscut cu antecedente, penale este autorul altor 3 furturi  (2 furturi de telefoane mobile şi un furt de ţigări), fapte comise în zilele de 23 şi 25 iunie a.c.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Valoarea totală a prejudiciului cauzat prin faptele celor doi a fost estimat la 2.500 lei, acesta fiind parţial recuperat.

În data de 26.06.2014, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore a lui S.N.B., urmând ca azi, 27.06.2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat. P.I. este cercetat în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: O șoferiță de 20 de ani, din București, s-a răsturnat cu un ATV în afara drumului

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: O șoferiță de 20 de ani, din București, s-a răsturnat cu un ATV în afara drumului Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 4 mai, pe DN 75, la Arieșeni. O șoferiță de 20 de ani, din București, s-a răsturnat cu un ATV în afara drumului. Potrivit IPJ Alba, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea