Rămâi conectat

Actualitate

Spărgător de cabane din Săsciori, reținut de polițiști

Bogdan Presecan

Publicat

în

Ieri, poliţiştii Postului de  Politie Săsciori, l-au identificat şi reţinut pe principalul suspect de comiterea unui furt dintr-o cabană, faptă comisă în luna septembrie 2013.

Potrivit IPJ Alba, ”din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada 21-25 septembrie 2013, G.P., de 32 de ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns prin efracţie într-o casă de vacanţă situată în locul munit „Viile Lazului”, pe raza comunei Săsciori, de unde a sustras un aragaz, o butelie şi mai multe tacâmuri, prejudiciul reclamat de victimă fiind în valoare de 2.000 lei.

Suspectul a fost reţinut, urmând ca în cursul zilei de azi, 21 noiembrie 2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracționale a suspectului precum şi pentru recuperarea prejudiciului.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea