Rămâi conectat

Actualitate

Spania a devenit a 4-a țară care depășește pragul de 1.000 de DECESE provocate de coronavirus

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spania a devenit a 4-a țară care depășește pragul de 1.000 de DECESE provocate de coronavirus

Spania a devenit a patra țară din lume care depășește pragul psihologic de 1000 de decese provocate de pandemia de COVID-19, după China, Italia și Iran.

Spania a înregistrat 1.002 decese din cauza coronavirusului şi 19.980 de cazuri confirmate de contagiere, potrivit ultimelor date difuzate vineri de Ministerul Sănătăţii, transmite EFE, care notează că, într-o perioadă de 24 de ore, s-au înregistrat 235 de decese, în creştere cu 30%, notează Agerpres.

În plus, cazurile noi de contagiere au crescut cu 2.883, într-un ritm zilnic de 16,5%, ceva mai puţin decât în ultimele zile.

Chiar şi aşa, această creştere mai mică de cazuri confirmate trebuie abordată „cu mare grijă”, a avertizat în conferinţa de presă zilnică directorul Centrului de Alerte şi Urgenţe Sanitare, Fernando Simon.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Proprietarii de apartamente cu termopane, OBLIGAȚI să instaleze detectoare de gaz: Amenzi de până la 4.000 de lei pentru nerespectarea legii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proprietarii de apartamente cu termopane, OBLIGAȚI să instaleze detectoare de gaz: Amenzi de până la 4.000 de lei pentru nerespectarea legii Românii care locuiesc în apartamente și utilizează aparatură casnică pe bază de gaze sunt obligați să instaleze detectoare de gaz, conform reglementărilor actuale. În caz contrar, cei care încalcă legea riscă amenzi uriașe, precum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea