Rămâi conectat

Politică Administrație

Sorin Vasile, candidatul PRO România la primăria orașului Cugir: ”Prioritățile mele sunt legate, înainte de toate, de educație, sănătate, siguranță și prosperitate. Cugirul are potențial pentru a se dezvolta”

Ziarul Unirea

Publicat

în

De profesie economist, Sorin Vasile are 43 de ani, e căsătorit, are un băiat de 11 ani și este proprietarul unei afaceri în domeniul construcțiilor. Și-a asumat candidatura la primărie fiind convins că poate conduce o administrație care să fie mai implicată în problemele pe care le au cetățenii Cugirului.

„Prioritățile mele sunt legate, înainte de toate, de educație, sănătate, siguranță și prosperitate. Cugirul are potențial pentru a se dezvolta dar e timpul pentru o nouă administrație, care să privească lucrurile în perspectivă și să facă față nevoilor actuale pe care o comunitate ca a noastră și le revendică, pe bună dreptate.

Vreau să vă gândiți doar la un exemplu: în ultimii circa 10 ani, în orașul nostru nu s-a născut, într-o unitate medicală, nici măcar un copil. Iar exemplele ar putea continua în foarte multe alte domenii”, a declarat Sorin Vasile.

În trecut, domnia sa a ocupat, timp de un mandat, funcția de consilier local.

„Sper ca din funcția de președinte al filialei din Cugir și din postura de candidat al nostru la primăria orașului, Sorin Vasile să demonstreze că poate să facă lucruri pentru cetățenii orașului în care trăiește. Din partea mea, atât el cât și echipa pe care o coordonează au toată încrederea. Așa cum am mai spus-o, politicianul trebuie să servească oamenii care l-au votat, nicidecum invers „, a declarat Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Suplimentarea numărului de însoțitori ai persoanelor cu handicap grav, la vot în Consiliul Local Alba Iulia

Bera Larisa

Publicat

în

Suplimentarea numărului de însoțitori ai persoanelor cu handicap grav, la vot în Consiliul Local Alba Iulia Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de votat în ședința de joi, 25 iulie 2024, un proiect care vizează suplimentarea numărului de posturi pentru asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav cu asistent personal, începând cu data de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea