Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Sorin Groza, fost referent la Primăria Sebeș, condamnat la închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu și fals intelectual

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 02.03.2016, prin decizia penală nr. 232/A/2016, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus condamnarea inculpatului Groza Sorin la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual în formă continuată. Totodată, a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi a stabilit un termen de supraveghere de 3 ani.

judecator-justitieÎn fapt, Groza Sorin, în calitate de referent în cadrul Primăriei Sebeș – Biroul Colectare și Creanțe Bugetare, în perioada anilor 2012 – 2014, a eliberat în fals, mai multor persoane, 32 certificate de atestare fiscală în care a înscris date nereale privind cuantumul impozitelor datorate acestei unități administrative.

Dosarul a fost constituit ca urmare a depunerii unui denunț la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Alba, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba dispunând delegarea lucrătorilor S.J.A. Alba pentru efectuarea unor acte de urmărire penală.

Sentința este definitivă. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea