Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Sorin Bumb: Ultima idee din mandatul lui Horaţiu Josan

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ideea constituirii unei asociaţii intercomunitare, denumită Alba de Jos, pentru dezvoltarea zonei ar fi fost lăudabilă dacă ar fi fost lansată cu mult timp în urmă, ca o expresie a viziunii primarului Josan pentru oraşul pe care îl conduce încă. Din păcate însă, nu putem crede într-o asemenea iniţiativă care, cu 3 luni înainte de alegeri, pare a fi expresia disperării unui primar în funcţie care nu are ce să le spună alegătorilor în campania electorală.
De ce nu a rezolvat situaţia dezastruoasă a infrastructurii din oraş? De ce nu a adus investitori, aşa cum le reproşează el altora? De ce Aiudul, altădată unul dintre oraşele cele mai vii ale judeţului, a devenit un oraş marginal? Unde a fost până acum domnul primar? Poate prin alte ţări… Acum însă, domnul primar are o idee: să facă o hârtie semnată de mai mulţi primari, mult mai buni decât domnia sa, pe care, culmea, el vrea să îi conducă, ca un fel de lider zonal.
Este bine că domnul primar îşi dă seama că are de învăţat de la primarii localităţilor din jurul Aiudului care în ultimii patru ani le-au dat motive serioase cetăţenilor să îi mai voteze o dată. De aceea vrea să „împrumute” din popularitatea acestora. Ar fi bine însă să înveţe această lecţie până la capăt: de la „proiecte” pe hârtie, până la realizări, există ceva care se numeşte în limbajul popular, chiar şi la Aiud, muncă. Iar domnul primar nu ne-a arătat până acum nimic.
Credem, în consecinţă, că domnul Josan nu are nicio intenţie de a duce această iniţiativă dincolo de campania electorală. Şi dacă ar avea, dânsul ar avea două piedici: prima constă în faptul că nu este în stare (fapt dovedit de nerealizările de până acum) şi a doua constă în faptul că dânsul oricum nu va mai fi ales într-un nou mandat. Iar bilanţul actualei non-administraţii a lui Horaţiu Josan este, din păcate pentru aiudeni, o singură idee, aruncată cu disperare la final de mandat.

Sorin BUMB, secretar general adjunct al PDL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea