Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Sorin Bumb: ”Povestea cu «greaua moștenire» nu poate acoperi incompetența Guvernului USL”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sorin BumbEste aproape incredibil cât de puternic este înrădăcinată marota „grelei moșteniri” în mintea celor de la PNL Alba! La fel ca în vremea de tristă amintire a guverneor conduse de Năstase, cei din PNL Alba, sub imboldul datoriei sacre de a-și apăra tătucii de la București, au încropit repede un comuncat de presă în care ne spun că ăia dinainte sunt de vină!  Mai mult chiar, un director al Casei de Sănătate este pus să ia atitudine și să combată la gazetă pe aceiași temă!

Chiar dacă USL a transformat PNL până aproape de absorție, trebuie să recunosc că nu mă așteptam la o astfel de atitudine din partea unor oameni care se pretind exponenții ai dreptei și ai liberalismului. Credeam că povestea cu greaua moștenire a apus odată cu vremea în care directorii erau obligați să acționeze politic. Se pare însă că deceniile de împliniri mărețe se întorc!

Domnilor, nu am făcut altceva decât să repet ce a spus ministrul dumneavoastră într-o videoconferință la care au participat foarte mulți oameni. Am tras un semnal de alarmă asupra unei situații deosebit de grave, ce ne va afecta pe toți: colapsul sistemului sanitar.

În loc să recunoașteți gravitatea situației și să acționați pentru a încerca să o remediați, dumneavoastră găsiți mai nimerit să ordonați unor instituții ale statului să va ia apărarea prin ziare și să dați vina pe greaua moștenire. Pentru știința dumneavoatră, Casa de Asigurări de Sănătate nu face altceva decât să împartă banii veniți de la București și să execute ordinele colegului dumneavoastră liberal, ministrul Nicolăescu, cel care spunea că dacă nu vor ajunge banii, să se dea afară oamenii!

Tocmai de aceea, nu trebuie amestecate nici Casa de Asigurări și nici Spitalul Județean într-o chestiune care ține doar de lipsa de viziune și de competență a unui guvern și a unui ministru. Lipsa banilor din sistemul de sănătate nu este vina Casei de Asigurări de Sănătate sau a Spitalului Județean, ci țin doar de lipsa de viziune a unui guvern incompetent .

Așteptăm încă să publicați o erată la Programul de Guvernare USL în care să recunoașteți că zecile de mii de locuri de muncă și creșterea economică promise românilor reprezintă doar o greșeală de copy-paste și că varianta dumneavoastră corectă era tăierea a zeci de mii de locuri de muncă.

Până atunci însă, rețineți că povestea cu „greaua moștenire” nu poate acoperi incompetența Guvernului USL!

Sorin BUMB, secretar general adjunct al PDL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea