Rămâi conectat

Ştirea zilei

Sorin Bumb: Ponta urmăreşte distrugerea justiţiei pentru ca USL să poată fura ca-n codru

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De şase luni de zile, pare că în România nu se mai sfârşeşte scandalul politic şi ţara este tot mai izolată pe plan internaţional. Fiecare român resimte în buzunarele sale efectele dezastruoase ale guvernării Ponta – USL pentru că euro este tot mai mare, ratele la bănci sunt tot mai mari, inflaţia creşte mereu şi leul este tot mai slab.
Pe 9 decembrie va trebui să mergem iar la vot, să ne alegem reprezentanţii în Parlament deşi, poate că mulţi dintre români s-au săturat de scandalul din ultima vreme şi nu mai vor să audă de politică. Tocmai de aceea, trebuie să facem alegerea corectă!
Eu şi ARD vă propunem să ne ocupăm mai puţin de politică şi mai mult de administraţie, pentru că noi suntem un partid al primarilor, o echipă a oamenilor de acţiune care sunt tot timpul în mijlocul cetăţenilor, acolo unde sunt problemele, nu la televizor!
Fără sprijinul primarilor din colegiul său, niciun parlamentar nu va putea să-i reprezinte aşa cum trebuie la Bucureşti pe oamenii care l-au propulsat în această funcţie. Doar în PDL desemnarea can­didaţilor pentru alegerile parlamentare s-a făcut cu consultarea primarilor, aceştia fiind cei care şi-au ales candidaţii! Asta pentru că proiectele de dezvoltare a judeţului Alba trebuie să continue, iar legătura solidă pe care eu şi colegii mei o avem cu primarii din colegiile noastre trebuie să meargă mai departe, în Parlamentul de la Bucureşti, pentru a sprijini aceste proiecte!
În Colegiul Aiud – Ocna Mureş – Târnava Mică oamenii sunt decişi pe cine vor vota şi încercările palide ale unor candidaţi impuşi sau paraşutaţi pe aceste locuri nu vor reuşi să-i facă să-şi schimbe părerea. Unul dintre aceşti candidaţi nu a fost dorit nici măcar de propriul partid pentru un nou mandat de deputat, din cauza prestaţiei foarte slabe pe care a avut-o. Pentru că la ei disputele se rezolvă prin mişcări de culise şi jocuri murdare, a fost impus de Ponta drept candidat pe acest colegiu, unde oamenii nu l-au mai văzut de aproape patru ani, de la celelalte alegeri.
Acelaşi Ponta care a uitat că Marea Unire s-a făcut la Alba Iulia şi nu la Bucureşti, aşa cum crede el, fiind primul prim-ministru de după revoluţie care a refuzat să sprijine organizarea Zilei Naţionale la Alba Iulia. Este un gest de un politicianism cumplit, prin care Ponta alege să-i jignească nu doar pe locuitorii judeţului Alba ci şi pe toţi cei care, an de an, de 1 decembrie sunt cu inima alături de Cetatea Marii Uniri. Un gest care nu poate fi înţeles decât în registrul urii şi al dispreţului total.
De altfel, nimic nu ne mai miră. De şase luni, Ponta încearcă să transforme România în codru! Încearcă să distrugă justiţia pentru ca gaşca USL să poată fura ca-n codru. Chiar zilele acestea, fiind la Brăila la un miting electoral, Ponta a recunoscut acest lucru! Abordat de un susţinător al USL care i-a spus „să-l scoateţi pe Năstase!”, Ponta a răspuns: „Îl scoatem!”. Iată deci crudul adevăr al guvernării Ponta – USL: hoţii vor să scape hoţii de judecată, iar Ponta nu este decât un şef de clan mafiot care vrea să pună mâna pe putere pentru a desfiinţa justiţia şi a fura ca-n codru, aşa cum au făcut cu combinatul de la Ocna Mureş sau cu uzina din Aiud.
Se vede clar acum de ce Ponta şi ai lui încearcă, de şase luni, să ne scoată din Uniunea Europeană: pentru a face legea aşa cum vor ei, pentru a-şi proteja gaşca de miniştri incompatibili şi plagiatori. Nu contează că economia moare încet, oraşe întregi intră în şomaj, satele răman fără bani europeni pentru drumuri şi subvenţii agricole. Ponta este ocupat să facă planuri pentru salvarea lui Năstase.
Se vede acum mai clar ca niciodată deosebirea dintre ARD şi ceilalţi. Realizările din acest colegiu, drumuri şi şcoli modernizate, alimentări cu apă şi reţele de canalizare, reabilitări de cămine culturale sau de străzi au fost făcute prin muncă şi implicare, venind în mijlocul oamenilor şi cunoscându-le problemele. Echipa ARD a ştiut ce trebuie făcut pentru oamenii de aici pentru că a fost mereu alături de ei şi ştie ce trebuie făcut pe mai departe.
Tocmai de aceea, vă aştept pe 9 decembrie să fiţi alături de mine şi să votaţi ARD pentru o Românie în care să se facă mai multă treabă şi mai puţină politică!

Sorin BUMB, candidat ARD şi deputat în Colegiul Aiud – Ocna Mureş – Târnava Mică


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea