Rămâi conectat

Politică Administrație

Sorin Bumb: Aiudul îngheţat în proiect

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Într-un neverosimil acces electoral, zilele trecute primarul „vizionar” al Aiudului, Horaţiu Josan, îşi prezenta proiectele viitoare de dezvoltare încercând să-şi uimească concetăţenii, de parcă aceştia trăiau pe altă planetă şi nu într-o urbe în care de ani buni nu se mai întâmplă nimic important. Primarul îşi afişa publicitar intenţia de a transforma Aiudul într-un posibil pol de dezvoltare, împreună cu Ocna Mureş… Oare!?!
Cifrele confirmă că investiţiile făcute în Aiudul ultimilor ani sunt mai mici decât în oricare altă comună din jurul oraşului. Este trist să descoperi după ani de mandat că nu ai făcut mare lucru şi să propui măsuri care să ridice municipiul la nivelul unor comune precum Rădeşti, Livezile, Lopadea Nouă sau Mirăslău, unde edilii aleşi au implementat deja proiecte importante.
După desfiinţarea, nedorită dar necesară economic, a spitalului din Ocna Mureş, am iniţiat demersuri la Ministerul Sănătăţii pentru înfiinţarea în oraş a unei secţii medicale cu 40 de paturi, ca secţie exterioară a Spitalului din Aiud. La minister am găsit înţelegere. N-am găsit în schimb acolo unde ne aşteptam mai puţin. Eforturile primarului din Ocna Mureş, Augustin Drăguţ, de a-l convinge pe dl. Josan să accepte soluţia s-au lovit de un zid. Refuzul categoric al lui Josan a fost mai mult decât surprinzător pentru toţi, pentru că existenţa aceastei secţii, extrem de necesară pentru cetăţenii din Ocna Mureş nu afecta în nici un fel funcţionarea Spitalului din Aiud. Nici acum nu reuşesc să înţeleg ce alchimie păguboasă funcţionează în capul edilului-şef din Aiud.
Nu pot desigur să mă întreb, în aceste condiţii, cât îi pasă într-adevăr primarului Josan de cetăţenii cărora le va cere în continuare votul şi ce pol de dezvoltare vrea să facă în această zonă?

Sorin Ioan BUMB, vicepreşedinte al Consiliului judeţean Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea