Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Sonia Deliman participă la bal pentru distracţie şi pentru a rămâne cu o amintire unică

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mă numesc Deliman Sonia, am 15 ani şi sunt din localitatea Nucet, judeţul Bihor. Sunt născută pe data de 14 noiembrie 1998 şi sunt din zodiac scorpion. Am ales Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul” din Alba Iulia pentru că sunt o fire puternică şi vreau să urmez o carieră militară. Consider că liceul militar mă va ajuta să îmi realizez idealurile, să îmi împlinesc visele şi să ajung unde îmi doresc.

Particip la bal pentru că vreau să mă distrez, pentru a trăi din plin perioada de boboc şi pentru a rămâne cu o experienţă plăcută peste ani.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pasiunile mele sunt dansul pe care-l practice din clasa a V-a. În timpul liber mă odihnesc, dansez sau sunt în compania prietenelor. Sunt o fire hotărâtă, responsabilă şi mă simt fericită. Încerc să-mi însuşesc fiecare lecţie sau experienţă de viaţă şi să rămân optimistă.

Dacă îţi place Sonia Deliman apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurenta cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Miss Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=631]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități Pentru a preveni apariția unor evenimente înregistrate în alte țări în urma faptelor asociate antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură și pentru a combate comportamentele care duc la astfel de fapte, Ministerul Educației (ME) a publicat miercuri un ordin ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea