Rămâi conectat

Politică Administrație

SONDAJ alegeri prezidențiale: Victor Ponta, la 10 procente de Klaus Iohannis. Ce se întâmplă în turul 2

Dragoş Suciu

Publicat

în

Potrivit unei cercetări INSCOP Victor Ponta rămâne favorit pentru funcția de președinte al României și ar obține, în primul tur un procent de 40,6%, în vreme ce, contracandidatul său, Klaus Iohannis ar obține 30,1%. Pe locul trei se află Elena Udrea cu 6,7%, foarte aproape de Călin Popescu Tăriceanu care ar obține 6,2%. Ultimele poziții sunt ocupate de Teodor Meleșcanu (4,6%), Monica Macovei (4,6%), Kelemen Hunor (2,5%), Dan Diaconescu (2%) și Corneliu Vadim Tudor (1,7%).

Potrivit cercetării, prezența din primul tur al alegerilor prezidențiale ar fi 59% din totalul populației.

În ceea ce priveşte intenţia de vot în turul 2, conform opţiunilor din acest moment, Victor Ponta ar câştiga alegerile prezidenţiale cu 53,5% din voturi, faţă de Klaus Iohannis care ar obţine 46,5%

Sondajul INSCOP a fost realizat în perioada 2-8 octombrie, la comanda ziarului ”Adevarul”. Volumul eșantionului a fost de 1.095 persoane, eroarea datelor admisă fiind de ±3%, la un grad de încredere de 95%.

Alegerile prezidențiale se desfășoară în 2, respectiv 16 noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Mircea Hava, europarlamentar PNL: ”O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Comunicat de presă | Mircea Hava, europarlamentar PNL: ”O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare” O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare, o piață în care autoritățile privesc pasive la posibile abuzuri și manipulări de preț, lipsite de instrumente de intervenție. Era de dorit ca plafonarea la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare