Rămâi conectat

Actualitate

Solidaritate cu cei în suferinţă de boală

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Stimată şi onorată redacţie a ziarului „Unirea”, suntem o familie de moţi din Bistra – sat Vârşi pe numele Nicolae Mera, căruia unul dintre fii pe numele Gheorghe a suferit un accident cerebral la muncile forestiere fiindu-i traumatizată cutia craniană în lobul parietal şi occipital dar neglijat acest traumatism a dus la formarea a două hematoame cerebrale care s-au finalizat cu dureri mari de cap, după şase luni fiind necesară intervenţia pe creier la Spitalul de neurochirurgie „Bagdasar-Arseni” din Bucureşti, operaţia fiind efectuată de medicii neurochirurgi acad. prof. dr. Laurenţiu Mircea Popescu şi prof. univ. dr. Leon Dănilă, cărora le mulţumim pentru reuşita extirpării acestor hematoame. Mulţumim de asemenea dlor administratori Gheorghe Ţimonea şi director ing. Ciprian Ţimonea care ne-au asigurat transportul pacientului dus-întors cu microbus amenajat în acest caz, căci pacientul nu putea sta foarte mult în poziţia verticală alternând cu poziţia orizontală. După intervenţia chirurgicală au fost necesare tot aceleaşi poziţii iar la ora actuală pacientul se simte foarte bine. Pe această cale mulţumim medicilor şi managerilor de mai sus pentru sprijinul acordat, domnii Gheorghe Ţimonea şi Ciprian Ţimonea, aceştia fiind conducătorii societăţii comerciale „Crişul Arieş” SA în transport de pasageri.

Nicolae MERA,
Gheorghe MERA


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1 Decembrie, Ziua Națională a României 2023 la Alba Iulia: Două persoane care au aprins fumigene, AMENDATE de jandarmi. Câți bani trebuie să plătească

Ziarul Unirea

Publicat

în

1 Decembrie, Ziua Națională a României 2023 la Alba Iulia: Două persoane care au aprins fumigene, AMENDATE de jandarmi. Câți bani trebuie să plătească

Până la această oră, evenimentele și manifestările programate pentru prima parte a Zilei Naționale s-au desfășurat fără incidente deosebite, potrivit informațiilor furnizate de Jandarmeria Alba.

Citește și: PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2023, Ziua Națională, la Alba Iulia

Cu toate acestea, în ciuda atmosferei generale de sărbătoare, au fost identificate două persoane care au folosit articole pirotehnice, mai precis fumigene.

Aceste incidente nu au avut consecințe majore, deoarece forțele de ordine au intervenit prompt pentru a gestiona situația. Polițiștii au sancționat contravențional cei doi indivizi cu amendă de câte 3.000 de lei, conform prevederilor Legii 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive.

Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2023. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Jandarmeria Alba, alături de colegii din cadrul celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, a asigurat în continuare climatul de ordine și siguranță publică, fiind angajată în prevenirea oricăror incidente ce ar putea perturba sărbătoarea națională. Peste 550 de forțe de ordine sunt active în teren, contribuind la asigurarea siguranței cetățenilor prezenți la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Naționale la Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare