Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Șoferi fără permis sau cu permisul de conducere suspendat, opriți în trafic de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 4 noiembrie, polițiști rutieri din Cergău și Ocna Mureș au oprit în trafic doi șoferi care circulau pe drumurile publice fără permis sau cu permisul de conducere suspendat.

 

În primul caz, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Cergău, aflaţi în exercitarea sarcinilor de serviciu, au oprit în trafic un tractor, condus de un tânăr de 22 ani, din comuna Cergău, pe care nu erau aplicate numere de înregistrare sau înmatriculare.

Potrivit IPJ Alba, “în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere, iar vehiculul nu era înmatriculat în circulaţie.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”

 

În cel de al doilea caz, petrecut azi-noapte la ora 01.40, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Ocna Mureş, au oprit în trafic, pe strada Mihai Eminescu din oraşul Ocna Mureş, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Reghin, judeţul Mureş.

Potrivit IPJ Alba, “în urma verificărilor ulterioare efectuate s-a constatat că acesta nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumul public, având permisul de conducere suspendat.

Faţă de acesta se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat. “

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea