Rămâi conectat

Actualitate

Șoferi din Alba, pericole publice pe șoselele din județ. Au fost prinși, la volan, băuți sau fără permis de conducere

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Șoferi din Alba, pericole publice pe șoselele din județ. Au fost prinși, la volan, băuți sau fără permis de conducere

9 septembrie 2024 a fost zi cu „ghinion” pentru doi șoferi din județul Alba. Unul dintre aceștia a fost depistat la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar al doilea a fost depistat la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 9 septembrie 2024, în jurul oriei 17.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Ampoița, au depistat un bărbat de 56 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 9 septembrie 2024, în jurul orei 17.50, polițiștii rutieri din Abrud, în timp ce acționau pe DN 74, pe raza comunei Roșia Montană, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Ciuruleasa.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate. Transmite Inspectoratul de Poliție Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a pensiilor 360/2023 se modifică: Proiect de lege pentru persoanele cu dizabilități și cele care au avut grupă cu muncă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a pensiilor 360/2023 se modifică: Proiect de lege pentru persoanele cu dizabilități și cele care au avut grupă cu muncă Noua lege a pensiilor 360/2023 va fi modificată pentru persoanele cu dizabilități și cele care au avut grupă cu muncă, potrivit unui proiect de lege. Florin Roman, deputatul PNL de Alba, a declarat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea