Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Șoferi alcoolizați, prinși în trafic de polițiștii din Alba: S-au ales cu dosare penale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șoferi alcoolizați, prinși în trafic de polițiștii din Alba: S-au ales cu dosare penale

Trei șoferi din Alba, cu ”alcool la bord”, au fost depistați de polițiști în trafic. Oamenii legii le-au făcut dosare penale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 aprilie 2024, în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au depistat un bărbat de 45 de ani, din comuna Jidvei, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Căpâlna de Jos, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citește și: Bătrânul de 60 de ani, din comuna Miraslău, care și-a bătut soția, REȚINUT de polițiști: A încălcat ordinul de protecție și s-a apropiat de femeie

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot la data de 14 aprilie 2024, în jurul orei 17,20, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au depistat un bărbat de 35 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada Sava Hentia din Sebeș.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de conducătorul auto, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat. Totodată, acesta a fost sancționat contravențional, pentru conducere sub influența alcoolului, iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Duminică, 14 aprilie 2024, în jurul orei 23.50, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din comuna Cut.

Bărbatul a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest precum și prelevării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01.40, polițiștii din Zlatna au depistat un bărbat de 43 de ani, din municipiul Aiud, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Moților din Zlatna, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,62 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Costea Carina, elevă la Școala Gimnazială ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia a obținut premiul special la Olimpiada Națională de Geografie

Bogdan Ilea

Publicat

în

Costea Carina, elevă la Școala Gimnazială ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia a obținut premiul special la Olimpiada Națională de Geografie Olimpiada Națională de Geografie a avut loc la Constanța și a durat 5 zile, la finalul cărora elva Costea Carina de la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia a obținut premiul special. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea