Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

“Soda dragă” mută în ofensivă: Andrei Vasinc, prima achiziție a divizionarei terțe CS Ocna Mureș

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Curtat intens în precedentele două perioade de transferuri ale anului trecut de gruparea din orașul salin, atacantul Andrei Vasinc este prima achiziție a divizionarei terțe CS Ocna Mureș, mutare anunțată oficial la finele lui 2021.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani, originar din comuna Unirea, a acceptat în cele din urmă provocarea și a semnat un contract valabil până la finele sezonului, cu posibilitatea prelungirii. Este o mutare menită să fortifice compartimentul ofensiv al echipei pregătite de Paul Ciucă, clasată la finele anului pe poziția a 6-a a Seriei a 9-a, cu 16 puncte. Ultima dată la Someșul Dej (locul 3 în Seria a 10-a), unde a ajuns în vară de la CS Hunedoara, atacantul are de tras pentru a intra în primul unsprezece, contracandidați la titularizare fiind tocmai golgheterii sezonului Alexandru Cioară (5 goluri) și Andrei Ceaca (4 reușite).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

“Cei de la CS Ocna Mureș au tot insistat, în cele din urmă am acceptat, primordial fiind faptul că sunt mai aproape de casă. Sper să mă integrez cât mai rapid, să joc cât mai mult iar concurența pentru titularizare nu poate fi decât benefică echipei”, a spus Vasinc, fotbalist care s-a pregătit în ultimele luni cu CS Ocna Mureș, după ce a plecat de la Someșul Dej, depunându-și memoriu în acest sens la FRF.

Masivul vârf de atac nu a fost niciodată legitimat la CS Ocna Mureș, deși distanța dintre cele două localități este extrem de mică (5 kilometri), iar Vasins a fost junior la Inter Unirea. În ultimul an de liceu a evoluat la LPS Sebeș, apoi a plecat la Baia de Arieș și Metalul Aiud, pentru ca în 2012 să treacă sub comanda lui Marius Opric la CFR Simeria. De aici a ajuns în Arad, unde a stat 7 sezoane, la diverse echipe (Gloria Arad, Victoria Zăbrani, Șoimii Lipova), iar în 2019 a poposit lângă furnale, atacantul din Alba remarcându-se cu un hat-trick în martie 2019 împotriva Unirii Alba Iulia, într-un joc câștigat de CS Hunedoara cu scorul de 3-0, cu toate golurile înscrise în actul secund, în nici 20 de minute.

Așa a fost viața, nu m-am intersectat până în prezent cu CS Ocna Mureș, iar dintre actualii jucători îl cunosc doar pe Marian Guț. Nu are sens să spun acum că îmi pare rău că nu am acceptat propunerile din trecut. Mi-am asumat acest lucru. Îmi place să mă țin de cuvânt, iar în vară nu am știut ce o să se întâmple la Dej. Am jucat prima etapă titular cu Baia Mare, iar apoi nu s-a mai apelat la mine și am preferat să reziliez contractul după etapa a 5-a”, a spus atacantul.

Sursa foto: CS Ocna Mureș (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea