Rămâi conectat

Sport

“Soda dragă” mai are doar doi jucători sub contract! George Goronea, primul transfer al ocnamureșenilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș a încheiat în genunchi (locul al 7-lea) al doilea sezon consecutiv petrecut în eșalonul terț: 4 înfrângeri la rând și un singur punct în ultimele 6 runde.

Iar în aceste momente, ca de fiecare dată în ultimii ani, preocupările oficiale sunt îndreptate spre alcătuirea unui lot competitiv, în condițiile în care strategia clubului este să încheie contracte pe un singur an. Asttel, în prezent ocnamureșenii mai au doi jucători, pe Cioargă și Oprinca, dar se speră ca până la finele săptămânii să se prelungească înțelegerile și cu alți echipieri din lotul cu care s-a terminat campionatul

. “Vrem să semnăm cu 12-13 jucători, negociem și sper să reușim. În funcție de rezultatul discuțiilor, stabilim și ce transferuri vom viza”, a comentat președintele Ioan Paul.

Deja o serie de jucători importanți au oferte de la echipe din Alba și sunt aproape să accepte propunerile: Cioară (Industria Galda), D. Lupșan (CSU Alba Iulia) sau Al. Giurgiu (posibilă revenire la Unirea Alba Iulia, dacă lucrurile se vor așeza). În plus, fundașul Haiduc a plecat în Italia la muncă pentru 3 luni și Ov. Truță a anunțat că va pleca. În schimb, vor să rămână clujenii Ceaca, Căt. Creț și Ognean (acesta depinde de Viitorul Cluj, de und ea fost împrumutat), șanse mici având Longodor. Un transfer cert este cel al mijlocașului George Goronea (originar din Cugir), ce va reveni după un an petrecut la Sticla Turda, cu care a retrogradat în Liga a 4-a.

O luăm aproape de la zero în privința lotului. Și banca tehnică și-a încheiat contractul, o să avem o ședință și o să discutăm cu Paul Ciucă, să vedem dacă vom continua colaborarea sau nu”, a mai spus Ioan Paul. Fundașul Cioplântă, absent în acest an de pe teren, nu va mai juca fotbal din motive medicale, iar portarul Eduard Berbeacă a revenit la Petrolul Ploiești și intenționează să ajungă la o echipă dintr-un eșalon superior (are propunere și de la Unirea Alba Iulia, în cazul în care se rămâne în Liga a 3-a).


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Blăjeanca Mihaela Blaga, la Campionatul European de cros

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihaela Blaga, sportiva din Blaj pregătită de Cristina Man va lua startul duminică, la Campionatul European de cros (Under 20, Under 23, seniori, masculin și feminin), competiția care se desfășoara în Belgia, la Bruxelles, adunând la start 540 de atleți din 38 de țări. Din delegația “tricoloră”, compusă din 11 sportivi, face parte Mihaela Maria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare