Rămâi conectat

Curier Județean

Societatea ”Drumuri și Poduri” Alba va încasa 48.000 de euro de la Consiliul Județean, pentru recensământul circulației rutiere pe drumurile din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba a atribuit, recent, un contract în valoare de 215,176.94 de lei către societatea pe care o patronează – SC ”Drumuri și Poduri” Alba, pentru realizarea recensământului circulației rutiere pe drumurile din județ.

recensamant autovehiculeEste vorba despre o achiziție publică lansată de CJ Alba în luna aprilie 2015, prin cerere de ofertă, procedura desfășurându-se offline, cu o valoare estimată de 218.566 de lei, la care SC DPL Alba a fost singurul ofertant.

Potrivit caietului de sarcini, înregistrarea autovehiculelor se va face în 54 de puncte amplasate pe teritoriul județului, deservite de 2 persoane, în anumite zile și la anumite intervale orare (stabilite prin Calendarului Pentru Înregistrarea Circulației Rutiere din Anul 2015) din perioada aprilie – noiembrie.

Toate vehiculele, indiferent de țara de înmatriculare, care trec prin secţiunea de drum în care este amplasat postul vor fi identificate de recenzori și trecute manual pe formulare speciale care vor fi verificate de o persoană cu atribuții de control și apoi transmise pe suport de hârtie și pe suport electronic (prelucrate cu programul Microsoft Office – Excel), către Consiliul Județean Alba.

Scopul acestui contract îl reprezintă prestarea serviciilor de înregistrare a circulației rutiere pe rețeaua de drumuri județene din județul Alba, necesară în activitatea de administrare, întreținere și reparare a drumurilor administrate de Consiliul Județean Alba”, după cum precizează reprezentanții instituției.

De remarcat este faptul că cererea de oferte pentru acest contract a fost publicată pe SEAP în data de 20 aprilie 2015, dată la care, trebuiau deja să se facă primele înregistrări, iar atribuirea a fost anunțată în data de 14 mai. Potrivit ”Calendarului pentru Înregistrarea Circulației Rutiere din anul 2015”, anexat caietului de sarcini, zilele în care se efectuează recensământul sunt: 20 aprilie, 28 aprilie, 13 mai, 17 mai, 2 august, 14 august, 22 august, 8 octombrie, 11 noiembrie, 14 noiembrie, între orele 6.00 – 20.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea