Rămâi conectat

Actualitate

ȘOCANT| Un bărbat din Alba, furios că iubita l-a părăsit, și-a ÎNJUNGHIAT soacra cu un cuțit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fiert de necaz după ce l-a părăsit iubita, un bărbat de 46 de ani din Aiud și-a descărcat furia pe cea care urma să îi devină soacră. Individul s-a dus peste mama acesteia, a amenințat-o și a atacat-o cu un cuțit.

Femeia a dat să se apere, dar a fost înjunghiată în picior.
Cu capsa pusă, omul s-a dus glonț la…fosta, de-acum, viitoare soacră, în localitatea Meșcreac.

S-au certat, iar el i-ar fi reproșat că se află în spatele deciziei partenerei cu care s-a iubit ani de zile.

Lucrurile au degenerat, iar în scandalul iscat individul a amenintat-o cu moartea și a înjunghiat-o pe vârstnică.
Strigătele de ajutor ale acesteia au fost auzite de un nepot – fiul fiicei dintr-o altă relație – care, de altfel, îi spunea agresorului “tată”.

Vecină: ”A venit copilul că pe bunică-sa a înjunghiat-o tatăl său și nu am ieșit, dragă afară. A venit repede salvarea, a plecat când a văzut că a venit salvarea. Se certau că venea des la mumă-sa aici. Eu cred că de aia a venit la ea, să o omoare pe ea și a prins-o pe soacră-sa. A dus-o salvarea”.

Femeia a fost transportată imediat la spital, iar medicii spun că este stabilă. Vecinilor nu le este străin scandalul. Susțin că nu o dată fiica acesteia ar fi vrut să rupă relația.

Suspectul a fugit imediat după comiterea faptei, dar nu a ajuns foarte departe.

Comisar șef Luminița Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba: “A fost prins la scurt timp de polițiștii porniți în căutarea lui. A fost reținut pentru 24 de ore”.

Bărbatul a fost reținut și, cel mai probabil, va fi arestat preventiv. Este acuzat de amenințare, loviri sau alte violențe și violare de domiciliu.

Sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Circulația pe timp de noapte, INTERZISĂ șoferilor cu mai puțin de trei ani de experiență la volan: UE, propunere controversată pentru reducerea accidentelor în trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulația pe timp de noapte, INTERZISĂ șoferilor cu mai puțin de trei ani de experiență la volan: UE, propunere controversată pentru reducerea accidentelor în trafic O măsură radicală, menită să reducă numărul de accidente rutiere, este în plin proces de evaluare de către Uniunea Europeană. Una dintre cele mai controversate propuneri din acest pachet este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea