Rămâi conectat

Actualitate

ȘOCANT. Anchetatorii au descoperit în curtea suspectului de la Caracal un corp carbonizat

Unirea Ziarul

Publicat

în

Anchetatorii au descoperit în curtea suspectului de la Caracal un corp carbonizat

Anchetatorii au descoperit la percheziții un corp carbonizat. Era în curtea suspectului. În plus, noaptea, la ora 3:00, când judecătorii au emis mandatul ce permitea forțelor de ordine să descindă în casa groazei, poliția l-ar fi anunțat pe procurorul de caz că nu are oameni disponibili la sediu.

O informație care vine de la procurori este că la percheziție ar fi fost găsit un corp carbonizat, dar nu se știe deocamdată ce proveniență are acest corp.

În același timp, din referatul prin care a fost propusă arestarea preventivă a suspectului Gheorghe Dincă aflăm că Alexandra Măceșanu a dat foarte multe detalii la 112 în momentul în care a sunat: a spus unde se află, că vede din interiorul casei un brad mare, o mașină, dar și o platformă cu fiare vechi, l-a descris pe suspect și a spus că a fost bătută și violată.

Asociația Procurorilor susține că abia după ora 5:00 a fost constituită echipă operativă și la ora 6:00, împreună cu procurorul, polițiștii au intrat în acea locuință.

De cealaltă parte, Poliția spune că nimic nu este adevărat și că dimpotrivă, polițiștii ar fi vrut să intervină, însă procurorul le-ar fi spus clar să aștepte ora 6:00 pentru că asta spune Codul de procedură penală, că perchezițiile se pot face în general începând cu ora 6:00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Crește pragul de venit până la care pensionarii pot primi medicamente compensate cu 90%: Vârstnicii vor beneficia și de ajutorul de încălzire pentru iarna 2024 – 2025

Ziarul Unirea

Publicat

în

Crește pragul de venit până la care pensionarii pot primi medicamente compensate cu 90%: Vârstnicii vor beneficia și de ajutorul de încălzire pentru iarna 2024 – 2025 După recalcularea pensiilor mulţi vârstnici rămân fără ajutoare primite de la stat. Cei care vor primi mai mulţi bani nu se vor mai încadra în baremul pentru carduri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea