Rămâi conectat

Curier Județean

SMS-uri de Paște. MESAJE, FELICITARI şi URARI cu ocazia Învierii Domnului Iisus Hristos

Ziarul Unirea

Publicat

în

SMS-uri de Paște 2023. MESAJE de PASTE, FELICITARI de PASTE şi URARI cu ocazia Învierii Domnului Iisus Hristos

Gânduri bune trimise prin SMS-uri de iepuras. Învierea Domnului Iisus Hristos este una dintre cele mai importante sărbători di tradiţia românească. Cu această ocazie îţi propunem o serie de SMS-uri cu ajutorul cărora să transmiţi căldură în suflet, linişte şi pace celor dragi.

Citește și: Paște fericit • Mesaje de Paște • Urări de Paște • Felicitări de Paște care pot fi trimis prin SMS de Sfintele Paști

 Mesaje de Paște

Fie că alegi urările clasice, mesajele haioase sau pe cele ce readuc în gândul cititorilor adevărata semnificaţie a zilei de Paşte, aici găseşti, cu siguranţă, mesajul potrivit prin care să transmiţi celor dragi toate gândurile bune!

„Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din o inima fiecăruia. Paşte fericit!”

„Sunt zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi sufletele noastre. Paşte fericit!”

„Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a Înviat!”

„În noaptea Învierii, când clopotele bat, eu îţi urez din suflet «Hristos a Înviat»!”

SMS-uri de Paște: „Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi de a ajuta semenii. Paşte Fericit!”

SMS-uri de Paște: „Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belşug şi bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfântă să vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale şi să vă însoţească paşii pe drumul vieţii!”

SMS-uri de Paște: „Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paşte şi lumioasă şi bucuroasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!”

SMS-uri de Paște: „Umblă veste-n tot oraşul, cum că vine iepuraşul, să aducă pe-nserat, Paşte bun şi Luminat!”

Citește și: MESAJE DE PASTELE ORTODOX. URARI și FELICITARI frumoase care pot fi trimise prin SMS de Învierea Domnului

SMS-uri de Paște: „A sosit clipa mult aşteptată a liniştii, împăcării, bucuriei şi binecuvântării sufletului. Să lăsăm o clipă totul şi să mulţumim Domnului pentru tot ce ne-a dăruit. Hristos a Înviat!”

SMS-uri de Paște: „Sărbători luminoase şi pace interioară! Paşte fericit împreună cu familia ta!”

SMS-uri de Paște:„Să te protejeze îngerii, supărările să treacă, bunăstarea să te îmbrăţişeze şi dumnezeu să te binecuvinteze mereu. Hristos a Înviat!”

SMS-uri de Paște: „O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primăvară! Paşte fericit!”

SMS-uri de Paște: „Sfânta sărbătoare de Paşte este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a Înviat!”

SMS-uri de Paște: „Cu lumânări aprinse şi sufletul curat să spunem împreună «Hristos a Înviat!»”

SMS-uri de Paște: „Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare. Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paşte fericit alături de cei dragi!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea