Rămâi conectat

Actualitate

Sistemul de plată al ROVINIETEI este blocat. CNADNR anunță că nu se vor da amenzi până la remedierea problemei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

rovinietaȘoferii care circulă sâmbătă, 30 aprilie, nu pot plăti rovinieta din cauza unei defecțiuni la sistemul informatic, care nu stochează datele. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează că nu vor fi emise procese-verbale de constatare a contravenției pentru șoferii suprinși în trafic fără rovinetă până când defecțiunea apărută la sistemul informatic nu va fi remediată. 

Sistemul informatic s-a defectat sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4:00. Este vorba despre serverele care stochează datele celor care plătesc rovinieta.

Taxa de drum nu poate fi plătită în nicio benzinărie din ţară, dar nici prin SMS.

Cei care vor să traverseze podul de la Feteşti pot să aleagă sistemul clasic, adică să stea la coadă şi să plătească la ghişeu. Se poate trece şi prin punctele speciale pentru plata rapidă însă şoferii trebuie să facă plata în 24 de ore, a explicat la Telejurnal reporterul TVR Ionuţ Gheorghe, citat de stiri,tvr.ro.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează participanţii la trafic că astăzi, 30.04.2016, în urma unor defecțiuni tehnice survenite la sistemul informatic de emitere, gestiune și monitorizare a rovinietei, achiziționarea acesteia, precum și plata taxei de trecere la podurile Dunărene (peaj), prin intermediul sistemului, sunt oprite.

Menționăm că pe perioada în care sistemul nu funcționează, nu vor fi emise procese verbale de constatare a contravenției pentru cei surprinși în trafic fără rovinietă/peaj.

CNADNR SA va anunța opinia publică imediat ce defecțiunile vor fi remediate și sistemul va fi funcţional, se arată într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei.

sursa:digi24.ro, stiri.tvr


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea