Rămâi conectat

Ştirea zilei

Sinucigaș din Alba, salvat în ultimul moment în Pădurea Schit. De această dată, serviciul de localizare STS a funcționat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Intervenţia promptă a poliţiştilor şi jandarmilor din Alba Iulia a dus la salvarea vieţii unui cetățean care a intenţionat să se sinucidă. Un rol important în salvarea bărbatului l-a avut și sistemul de localizare STS, cel care nu a funcționat satisfăcător cu ocazia tragicului accident aviatic din Munții Apuseni, petrecut în urmă cu patru luni.

Potrivit IPJ Alba, “în după amiaza zilei de 2 iunie 2014, la orele 15.32, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Sântimbru a anunţat prin 112 că se află în pădurea din zona Schit şi urmează să se spânzure.

Apelul telefonic a fost localizat de către STS iar în zonă au fost dirijate, în mod operativ, mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi.

Intervenţia promptă a poliţiştilor şi jandarmilor a dus la găsirea la timp a sinucigaşului, acesta fiind identificat în pădurea de lângă Mânăstirea Schit. Era în stare de inconştienţă iar poliţiştii i-au tăiat cablul din jurul gâtului şi au anunţat un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor şi l-a transportat la Spitalul Judeţean Alba unde a rămas internat.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea