Sinucigaș din Alba, salvat în ultimul moment în Pădurea Schit. De această dată, serviciul de localizare STS a funcționat

Intervenţia promptă a poliţiştilor şi jandarmilor din Alba Iulia a dus la salvarea vieţii unui cetățean care a intenţionat să se sinucidă. Un rol important în salvarea bărbatului l-a avut și sistemul de localizare STS, cel care nu a funcționat satisfăcător cu ocazia tragicului accident aviatic din Munții Apuseni, petrecut în urmă cu patru luni.

spanzurat_Streang_padurePotrivit IPJ Alba, “în după amiaza zilei de 2 iunie 2014, la orele 15.32, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Sântimbru a anunţat prin 112 că se află în pădurea din zona Schit şi urmează să se spânzure.

Apelul telefonic a fost localizat de către STS iar în zonă au fost dirijate, în mod operativ, mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi.

Intervenţia promptă a poliţiştilor şi jandarmilor a dus la găsirea la timp a sinucigaşului, acesta fiind identificat în pădurea de lângă Mânăstirea Schit. Era în stare de inconştienţă iar poliţiştii i-au tăiat cablul din jurul gâtului şi au anunţat un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor şi l-a transportat la Spitalul Judeţean Alba unde a rămas internat.”

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

7 Comentarii

Ghita 3 iunie 2014 at 12:16

Si pe Muntele Mare, a functionat Serviciul de Localizare STS, dar s-a facut tot ce a fost posibil, ca sa ii lase sa moara de frig pe toti! Dumnezeu stie, pe cine si ce a deranjat acei nenorociti din avion, de „au fost condamnati la moarte”! Necazul a fost ca motii, nu au stiut de „condamnare”, nu se pricepeau la coordonate, si nu aveau „STS”, si au salvat victimile, pe cati au putut!

motzu' 3 iunie 2014 at 13:02

Anul trecut a fost accidentul din Apuseni, ziaristi de doi bani??????????

alexandru 3 iunie 2014 at 13:23

Dacă ar fi vrut să se sinucidă nu suna la 112. Iar dacă s-ar fi răzgândit, s-ar fi întors pur şi simplu acasă, so what’s the point in this? Încercăm să arătăm că serviciul de localizare e util acum, chiar dacă în urmă cu ceva timp a eşuat? Bună încercare, tho…

Horea 3 iunie 2014 at 14:00

@alexandru

„Dacă ar fi vrut să se sinucidă nu suna la 112”

Asa este! Vrei sa dispari de pe tera, dar ii anunti si pe altii ca de fapt te-ai rasgandit.

Exista insa o INTREBARE, inca fara raspuns: cand cineva doreste sa se sinucida, trebuie sau nu oprit?
Salvandu-l, ii facem oare un bine sau un rau.
Foarte greu de raspuns!

alexandru 3 iunie 2014 at 13:25

Şi apropo, din 20 ianuarie până acum nu-i un an. V-aţi documentat mult până să scrieţi ştirea asta ?

Metoda calendarului 3 iunie 2014 at 15:41

Pt Presecan, un an dureaza 4 luni ! Tare nu ?
La multi ani

nervosu 4 iunie 2014 at 8:05

naspa presecane samoara bibi ce prost esti

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...