Rămâi conectat

Actualitate

SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ și Bacalaureat 2023, în Alba: 4832 de elevi din clasele a VIII-a și a XII/XIII-a au participat la probe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Astăzi, 31.01.2023, s-a desfășurat proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul simulării județene a Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a și a examenului de Bacalaureat- sesiunea 2023.

La această probă s-au înscris 96 de unități de învățământ (Evaluare Națională) și 21 unități de învățământ din județul Alba – proba scrisă a examenului de bacalaureat.

CITEȘTE ȘI: SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ 2023: Modele de subiecte și bareme, pentru elevii de clasa a VIII-a

Din totalul celor 2497 elevi ai claselor a VIII-a înscriși, 2335 au fost prezenți (93,5%), iar 162 au absentat. La clasele a XII-a și a XIII-a, s-au înscris 1823 elevi, 1426 au fost prezenți (78,22%), în timp ce 397 au absentat.

Conform Procedurii ISJ Alba, până în 14 februarie 2023 se va realiza evaluarea lucrărilor la nivelul fiecărei unități de învățământ și transmiterea rezultatelor, în format electronic, la IȘJ Alba. La nivelul fiecărei unități va fi realizat un raport și un plan de măsuri, până în 28 februarie 2023, în funcție de rezultatele obținute pentru a ajuta elevii în pregătirea pentru susținerea examenelor naționale.

Biroul de presă al ISJ Alba
Purtător de cuvânt,
Insp. Gabriela Gâlea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea