Rămâi conectat

Curier Județean

Simulare BACALAUREAT 2015: Modele de subiecte și baremele de corectare la limba maternă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii din clasele XI-XII au susținut marți, 3 martie, simularea examenului de Bacalaureat la limba maternă, în județul Alba fiind înregistrați doar 2 absenți din cei 167 de elevi înscriși. Portalul MEN, Edu.ro, a publicat subiectele simulării și baremele de corectare.

Vezi modelele de subiecte și baremele de corectare la limba maternă – clasele XI-XII

Elevii au susținut luni (2 martie) proba la limba și literatura română, iar conform calendarului miercuri (4 martie) are loc proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie), vineri (6 martie) urmând să fie susținută proba la alegere a profilului și specializării. Rezultatele vor fi afișate în 12 martie.

Rezultatele obţinute la simulările naţionale nu vor fi trecute în catalog, dar vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare. Simulările se organizează ținând cont de rigorile examenului de Bacalaureat.

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea