Rămâi conectat

Politică Administrație

Simone Albani a fost revocat, noul viceprimar este Dorin Șerdean de la PP-DD

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Liberalul Simone Albani a fost revocat astăzi din funcția de viceprimar în ședința extraordinară a Consiliului Local Alba Iulia.

Proiectul de hotărâre semnat de consilierii democrat-liberali Marius Costinaș, Iulius Domuța, Mircea Ludoșan, Paul Voicu, Marius Presecan, Cornel Sandu, Raul Tudorașcu și consilierul PP-DD Dorin Pocol a fost supus spre aprobare. În urma votului secret s-au înregistrat 12 voturi pentru revocare și 9 voturi împotrivă.

Totodată, pentru funcția de viceprimar a fost propus Dorin Șerdean care a întrunit 12 voturi.

Simone Albani a ocupat scaunul de viceprimar 30 de zile, timp în care a efectuat audiențe, a semnat câteva ordine de deplasare, a inspectat șantierele din oraș și a avut câteva ședințe de lucru cu conducerea Serviciului de Asistență Socială.

Noul viceprimar, Dorin Şerdean (preşedinte PP-DD Alba Iulia şi vicepreşedinte PP-DD Alba) este director general la firma Abado Syn. Dev. Broker SRL, administrator la SC Fininvest Management Mark SRL şi SC Blue Computer Development SRL. Deţine 2.622 mp de teren intravilan în Alba Iulia (cumpărat în 2008 şi 2009), o casă şi un apartament în Alba Iulia (cumpărate în 2008 şi 2009). În ultimul an a obţinut un venit de 18.000 de lei din salariile de director general şi administrator şţi are un credit de 20.000 de euro, contractat în anul 2010.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea