// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Silviu Mureșan, tot mai aproape de Unirea Alba Iulia | Atacantul are dreptul să se antreneze sub comanda lui Bicheși

Atacantul Silviu Mureșan are șanse mărite să revină după 5 ani la Unirea Alba Iulia, echipă care l-a lansat în fotbal. Vârful în vârstă de 26 de ani, aflat sub contract cu conjudețeana Industria Galda, a primit acceptul să se pregătească cu gruparea din Cetatea Marii Uniri, după o discuție preliminară între conducerile celor două cluburi.

Fotbalistul nu s-a mai prezentat la antrenamentele grupării găldene, în intenția de a forța mâna clubului, care l-a amenințat cu suspendarea. “I-am permis să se pregătească la Unirea, iar până săptămâna viitoare trebuie să stabilim o sumă minimă”, a spus Marcel Georgiu, președintele Industriei. “Încercăm să ajungem la un numitor comun în cursul săptămânii viitoare”, a confirmat Mihai Dăscălescu.

Golgheterul Industriei în ediția precedentă, cu 10 reușite, Silviu Mureșan poate apare în formula “alb-negrilor”, cu prilejul meciului amical de la Oarda de Jos, cu CNS Cetate Deva, sâmbătă, 28 iulie, de la ora 11.00.

Dan HENEGAR