Silviu Mureşan a revenit la fotbal… la Industria Galda de Jos | Al treilea transfer al echipei pregătite de Paul Ciucă

Atacantul ex-unirist Silviu Mureşan s-a întors, după aproape un an, la fotbal, vârful în vârstă de 25 de ani semnând un contract pentru un sezon şi jumătate cu Industria Galda de Jos.S. Muresan Industria Galda

Din motive neclare, acesta a abandonat activitatea competiţională în primăvara trecută, când era legitimat la FCM Baia Mare, dar acum a fost convins de insistenţele antrenorului Paul Ciucă. „Cred că vom reuşi să-l readucem pe Silviu Mureşan la forma din anii trecuţi, când s-a consacrat la Unirea Alba Iulia. Are calităţi fotbalistice din plin, trebuie doar răbdare şi multă muncă”, a declarat Paul Ciucă.

ELIT

Divizionara terţă mută judicios pe piaţa transferurilor, în ton cu strategia deja consacrată, înregimentând alţi doi tineri din judeţ, F. Morar (Performanţa Ighiu) şi aiudeanul Cioplântă (întors de la Delta Tulcea). Fără juniorul D. Iancu, nu s-a prezentat la antrenamente (este în curtea Daliei Sport Daia Română), Industria joacă sâmbătă, la Sebeş, un alt meci de verificare, cu Hidro Şugag.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...