Rămâi conectat

Actualitate

„Şi Eu sunt Erou de Poveste” – Atelier creativ, la Biblioteca Judeţeană “Lucian Blaga”

Alexandra Mates

Publicat

în

Biblioteca Judeţeană “Lucian Blaga” Alba va găzdui, în perioada 12 noiembrie 2012 – 31 ianuarie 2013, Atelierul creativ “Şi Eu sunt Erou de Poveste”. Cultivarea gustului pentru lectură prin intermediul unor activităţi atractive, menite să stimuleze creativitatea şi comunicarea în rândul copiilor, este una dintre preocupările esenţiale ale bibliotecii publice.

 Răspunzând iniţiativei asociaţiilor “Agora” şi “Alba – Manche Împreună” (AMI), care derulează, din 2010, un program destinat dezvoltării creative a copiilor,  Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba va găzdui, începând cu luna noiembrie a acestui an, proiectul „Şi Eu sunt Erou de Poveste”. Astfel, copiii cu vârste între 7 şi 11 ani vor participa activ la lectură şi creare de desene și păpuși, devenind ei înşişi personaje de poveste.

 Activităţile din cadrul proiectului vor debuta luni, 12 noiembrie 2012, la ora 10, când elevii clasei a 3-a D de la Şcoala cu clasele I-VIII “Vasile Goldiş” din Alba Iulia vor păşi în lumea magică a cărţilor, însoţiţi de domnul învăţător Marin Demian.

 Atelierul creativ este destinat deopotrivă şi adulţilor (părinţi, bunici) care sunt invitaţi să participe împreună cu copiii la aceste întâlniri cu cartea, personajele şi autorii lor.

Împrietenirea cu o carte este o experienţă unică, care merită trăită!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea