Rămâi conectat

Sport

Și Cuprirom Abrud s-a retras din Liga a IV-a | Universitatea “1 Decembrie 1918” și-a făcut echipă de fotbal, în Liga a V-a!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cuprirom Abrud, din motive financiare, este a treia echipă ce abandonează Liga a IV-a în această vară, după Industria Galda de Jos II (a câștigat Seria 1 a Ligii a V-a, dar nu urcă în eșalonul superior) și Fortuna Lunca Mureșului (locul 10 în ediția anterioară).

Moții au promovat vara trecută, dar revin după numai un sezon în ultimul eșalon fotbalistic, din pricina “lipsei fondurilor”, conform lui Nicolae Berindei, “omul bun la toate” la gruparea abrudeană. Vineri, 3 august, este termenul limită pentru înscrierea în Liga a 4-a, prefigurându-se un eșalon cu 14 competitoare (total incertă situația divizionarei terțe Performanța Ighiu), intrând, la cerere, Navobi Cricău și Viitorul Vama Seacă, pe lângă promovata Nicolae Linca Cergău.

*CSU Alba Iulia, cu Vasile Ursu antrenor, joacă la Vințu de Jos

În schimb, o noutate fotbalistică, Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia va activa și în “sportul rege” (după baschet), CSU Alba Iulia înscriindu-se cu o echipă în Liga a 5-a. Antrenor va fi Vasile Ursu (ce și-a încheiat conturile cu CS Zlatna), meciurile interne urmând să se dispute la Vințu de Jos. Este primul pas dintr-un proiect ce se vrea “cu greutate”, cu țintă promovări până în Liga a 3-a, iar lotul care se conturează, compus din studenți, pare extrem de interesant, cuprinzând nume precum I. Neag (ex-ACS Șirineasa), Dr. Pop (Sportul Petrești), P. Medrea (CS Zlatna), dar și alți jucători importanți din arealul fotbalistic al județului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea