Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Şi-a făcut gard din paturile furate

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna Şona a fost identificat miercuri 13 iunie, de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, ca fiind autorul furtului a 46 de paturi metalice dintr-un imobil aparţinând unei societăţi comerciale din Şona.

În acest caz oamenii legii au dat dovadă de maximă operativitate, la câteva ore de la sesizare reuşind să îl prindă pe principalul suspect de săvârşirea infracţiunii. Echipa operativă deplasată la faţa locului a reuşit, pe baza datelor şi informaţiilor obţinute cu ocazia cercetării şi a investigaţiilor efectuate, să îl identifice pe C.S., stabilind faptul că acesta a sustras, în mod repetat, profile metalice de pat şi le-a folosit la confecţionarea unui gard.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 1.000 lei urmează a fi recuperat, suspectul fiind de acord să achite contravaloarea pofilelor. In continuare S.C. este cercetat penal în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de la furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea