Rămâi conectat

Sport

Sete de revanşă sub Drăgana | Astăzi, ora 15.00, Metalurgistul Cugir – ACS Comuna Recea

Dan HENEGAR

Publicat

în

metalurgistul-cugir-cs-iernut-27Pe „Arena Cugir” va fi cu siguranţă o întâlnire cu iz de revanşă din partea trupei maramureşene condusă de Romulus Buia, care în Cupa României, acum o lună, a învins cu 9-0 juniorii Cugirului, însă a pierdut calificarea la „masa verde”, din pricina faptului că a efectuat 4 modificări şi implicit a ratat şansa de a întâlni o prim-divizionară.

Cu siguranţă că, din acest punct de vedere, va exista o motivaţie în plus pentru oponenţi, dar noi nu avem nicio vină. Sunt convins că adversarii îşi vor dori să demonstreze din nou că sunt echipa mai bună, după ce au câştigat pe teren în cupă”, a spus Călin Moldovan, care a suferit o grea pierdere prin accidentarea coordonatorului Ovidiu Vezan (fractură la metatarsiene, 10 zile piciorul în gips).

Acest joc, ce se anunţă unul tensionat, este începutul unei serii extrem de încărcate pentru cugireni, care marţi joacă în runda intermediară la Sănătatea Cluj, apoi acasă cu FC Zalău, în Cupa României cu CSM Poli Iaşi (miercuri, 26 octombrie) şi cu FC Hermannstadt, la Sibiu (5 întâlniri în 16 zile). „Sper ca duşul rece de la Jucu să ne fi trezit. Adversarii au pretenţii, sunt în partea superioară a clasamentului, au transferat jucători precum Bota, Giurgiu, Urs, Deac, de la FCM Baia Mare, dar dacă vom fi concentraţi, cu siguranţă ne vom impune, deşi ne aşteaptă o întâlnire foarte grea”, a mai spus Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea