Rămâi conectat

Actualitate

Seso Câmpia Turzii – Europa Alba Iulia 2-0 (0-0), în etapa a 4-a a Ligii a 3-a *Mănăilă a început cu un eşec

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Europa Alba Iulia, nou-promovata în Liga a 3-a a susţinut astăzi primul meci sub comanda antrenorului Dan Mănăilă, ce l-a substituit pe Radu Andone, la Turda, cu Seso Cîmpia Turzii, eşec 0-2 (0-0). Însă debutul a fost unul fals, întrucât autogolul lui Andrea (47, a intervenit greşit la o centrare) a deschis drumul spre un nou eşec „europenilor”, Şt. Popa (80) – parafând rezultatul final.

*Penalty refuzat în prima repriză!

Vizitatorii au început cu o distribuţie tactică nouă, trei fundaşi centrali şi se părea că pot obţine un rezultat bun, însă în minutul 11 li s-a refuzat un penalty la un fault asupra lui P. Muntean (ce a primit galben pentru simulare). „Nouă arbitri din 10 dădeau 11 metri”, au confirmat jurnaliştii prezenţi la meci. După această eroare, centralul Marius Bărbuş (Baia Mare) va ajunge în faţa comisiei abilitate, fiind înştinţat de observator că a greşit grav. Europa rămâne cu un singur punct după 4 etape şi cu „lanterna roşie” a seriei a 5-a, în vreme ce Seso a câştigat întâiul meci din acest sezon.”Centralul stă şi plânge în vestiar că a primit nota 5 şi va fi suspendat 6 etape. Este una din înfrângerile care mă face să fiu mândru de băieţi. Cu puţină experienţă puteam scoate mai mult, altfel începi când au penalty şi un adversar eliminat în primele minute„, a apreciat Mănăilă.

*GALERIE FOTO

Pentru Europa au evoluat: V. Răducanu – Arsene (66, Hârciagă), Loga (57, D. Lupşan), I. Andrea, A. Groza, Circov (89, Haiduc)- Apetri, Bratima, R. Danciu (75, B. Cristea) – M. Cristea – P. Muntean; rezerve R. Cotoară – Sg. Oara, Felindean.

În runda viitoare, echipa albaiuliană evoluează tot în deplasare, cu FC Oşorhei.

Foto: Turdanews.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea