Rămâi conectat

Ştirea zilei

Sesizare la Camera Deputaților, după îndepărtarea lui Florin Roman de la prezidiu, de către parlamentarii AUR. Cristian Băcanu: „Așa nu, domnilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sesizare la Camera Deputaților, după îndepărtarea lui Florin Roman de la prezidiu, de către parlamentarii AUR. Cristian Băcanu: „Așa nu, domnilor”

Vineri, Cristian Băcanu a depus o sesizare la camera deputaților, prin care cere sancționarea a doua parlamentari AUR deoarece „l-au bruscat pe Florin Roman și l-au îndepărtat de la conducerea plenului reunit cu forța”.

„Azi (vineri – n.r.) am depus o sesizare la Camera Deputaților (mai exact, la cabinetul Președintelui Camerei, domnul Ludovic Orban) cu privire la abaterile foarte grave săvârșite de către domnii Antonio Andrușceac (deputat AUR și fost membru important al USR Sector 4) și Ciprian-Titi Stoica (deputat AUR). Am solicitat sancționarea celor doi domni care în 09 septembrie 2021 l-au bruscat pe colegul meu Florin Roman și l-au îndepărtat de la conducerea plenului reunit cu forța”, anunță deputatul PNL Cristian Băcanu.

El precizează că a explicat în sesizare de ce Florin Roman avea dreptul să conducă acea ședință de plen.

„Condamn public orice manifestare de natură să știrbească încrederea cetățenilor în instituția Parlamentului. Le solicit unor colegi să înțeleagă că disputele juridice și parlamentare nu se tranșează cu forța mușchilor. Nu în ultimul rând, îmi exprim totala dezamăgire față de lipsa de reacție a parlamentarilor USR PLUS care priveau cu aparentă satisfacție cum cei doi deputați AUR îl efectiv pe Florin Roman de la pupitru. Așa nu, domnilor”, conchide Băcanu.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ

Bera Larisa

Publicat

în

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ Cătelușa Golden Retriver, Yukanna, a fost găsită vineri seara. Aceasta a fost dată dispărută joi, în zona Galda de Sus. Citește și: FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea