Rămâi conectat

Ştirea zilei

Sentințe pentru traficanți de droguri din Alba. Cea mai mare pedeapsă – 7 ani de închisoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Curtea de  Apel Alba Iulia a pronunțat vineri, 8 martie sentința la apelul formulat de DIICOT Alba Iulia și trei dintre inculpații judecați și condamnați de Tribunalul Alba la pedepse cu închisoarea pentru trafic de droguri.

Printre apelanți se află și Țiplea Petru, arestat în luna august 2012, în legătură cu care procurorii au stabilit că porționa drogurile cu ajutorul fiicei sale, în vârstă de 12 ani. Acesta a primit o condamnare de 7 ani închisoare cu executare și 3 ani pedeapsă complementară. Ceilalți doi inculpați Florin Roșiu și Ioan Miclea au primit pedepse de 8 și respectiv 2 luni de închisoare, cu suspendare.

Potrivit procurorilor, Petru Ţiplea, arestat pentru deţinere de droguri de risc și complicitate la introducerea în ţară de droguri de risc, primea drogurile de la Florin Marta din Madrid, printr-o firmă de transport. În colet se aflau, de regulă, două borcane de ness-cafe, unul dintre ele conținând o cantitate de aproximativ 50 de grame de hașiș, ambalată în folie de plastic. Ţiplea transporta drogurile la domiciliu, unde, cu ajutorul fiicei sale în vârstă de 12 ani, le porţiona în pachete de un gram, pe care ulterior le vindea la consumatori din Alba Iulia și Sebeș, cu sume cuprinse între 50 şi 60 de lei gramul.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada mai – 31 iulie a.c., a fost expediată şi introdusă în ţară cantitatea de aproximativ 300 grame de haşiş, în şase transporturi, prin intermediul unei firme de transport.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Amenajare trasee cicloturistice în Munții Apuseni, în Bihor, Cluj și Alba: Consiliul Județean a lansat licitația pentru proiectare și asistență

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenajare trasee cicloturistice în Munții Apuseni, în Bihor, Cluj și Alba: Consiliul Județean a lansat licitația pentru proiectare și asistență Consiliul Județean Alba a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru servicii de proiectare și asistență tehnică, în cadrul proiectului „VELO APUSENI -Amenajare trasee cicloturistice în Munții Apuseni, pe zona Județelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare