Rămâi conectat

Ştirea zilei

Sentinţă definitivă pentru Adrian Năstase: 2 ani de închisoare cu executare

Bogdan Presecan

Publicat

în

Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie a României l-a condamnat miercuri, 20 iunie, pe fostul premier al ţării în perioada 2000-2006, la 2 ani de închisoare cu executare, în Dosarul “Trofeul Calităţii”.

Adrian Năstase trebuie să se prezinte în 24 de ore la penitenciarul în care îşi va ispăşi pedeapsa.

Dosarul în care a fost condamnat Năstase, este în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru funcţia de preşedinte a României din partea PSD.

Completul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) afost format din cinci judecători.

În acelaşi dosar, a fost condamnată la şase de închisoare şi cinci ani de interzicere a unor drepturi şi Irina Paula Jianu, fost inspector general de stat al Inspectoratului de Stat în Construcţii.

De asemenea, Diana Gasparovici, fost inspector general de stat adjunct la ISC, Mihail Cristian Vasile, director general al SC Eurografica SRL şi soţii Marian Ioana şi Bogdan Popovici au primit fiecare câte şase ani de detenţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea