Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Senatorul Teodor Atanasiu vrea liniște în USL la nivel local

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*”Pe membrii PNL îi putem sancționa conform statutului, celorlalți nu putem decât să le arătăm obrazul”

Senatorul PNL Teodor Atanasiu a declarat vineri, la conferința de presă de la sediul partidului din Alba Iulia, că a cerul tuturor membrilor PNL și tuturor membrilor partidelor care compun USL, ca problemele din interiorul uniunii să nu mai fie discutate prin intermediul presei. Pentru funcționarea ”fără sincope și fără polemici în media”, PNL va cere partenerilor de uniune să fie completat protocolul alianței cu prevederi foarte clare pentru modul în care se ia decizia politică.

Pe cetățeni nu-i interesează problemele noastre de organizare a USL ci îi interesează soluțiile la problemele lor – locuri de muncă, nivel de trai și celelalte aspecte ale vieții de zi cu zi. De aceea eu vreau să le cer tuturor liberalilor și tuturor partidelor componente ale USL, dacă au probleme în ceea ce privește modul de funcționare al uniunii să le discutăm în organismele de conducere ale uniunii și nu în media fiindcă oricum ele nu se rezolvă acolo. Cei care le discută acolo nu vor soluționarea problemelor ci accentuarea conflictelor. De acum încolo nu o să auziți ca vreun liberal să spună că vreo reușită a USL-ului nu aparține unui PSD-ist și de asemenea, nu vreau să aud vreun PSD-ist că mai spune că  vreo reușită a USL-ului nu este datorată și unui liberal”, a spus Atanasiu.

El a mai precizat că va discuta despre această decizie și cu președintele PSD Alba Ioan Dîrzu, având în vedere săgețile aruncate la nivel local între reprezentanți ai social-democraților și ai PNL, dar a recunoscut că în cazul în care nu se va respecta protocolul nu va putea să intervină decât asupra propriilor membri de partid: ”Pe membrii PNL îi putem sancționa conform statutului, celorlalți nu putem decât să le arătăm obrazul”.

Referitor la informațiile apărute în presa națională potrivit cărora în unele județe, între care și Alba, există neînțelegeri între PNL și PSD și că acestea au făcut alianțe cu alte partide, Atanasiu a subliniat faptul că, întrucât în județul nostru USL nu a câștigat alegerile locale, PNL nu are datorii față de PSD și poate crea majorități cu orice partid pentru a obține funcții de conducere în Consiliul Județean și în consiliile locale unde este în minoritate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea