Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Senatorul Teodor Atanasiu este singurul candidat înscris în cursa pentru şefia PNL Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liberalul conduce organizaţia din Alba de două decenii

teodor atanasiu CopyDuminică, 30 iunie, de la ora 11.00, liberalii din Alba se reunesc în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia pentru a alege Biroul Permanent Judeţean al PNL. La conferinţa judeţeană a PNL Alba vor participa 625 de delegaţi cu drept de vot. Biroul Permanent Judeţean este format din 29 de persoane: un preşedinte, 9 vicepreşedinţi şi 19 membri şi 9 membri supleanţi. Din Biroul Permanent Judeţean mai fac parte preşedintele TNL Alba (Radu Cristian), preşedinta OFL Alba (Elena Ignat), reprezentanţii Organizaţiei Studenţilor Liberali (Marius Crişan) şi preşedintele Ligii Aleşilor Locali Liberali (Adrian Teban). Până ieri dimineaţă îşi depusese candidatura doar actualul preşedinte al PNL Alba, Teodor Atanasiu. Senatorul liberal Atanasiu este de 20 de ani, din 1993, preşedinte al PNL Alba.
La funcţiile de vicepreşedinţi, lupta se preconizează mai strânsă. Printre cei care îşi vor depune candidatura s-ar putea găsi Simion Creţu, Gabriel Pleşa, Romul Popa, Mihai Nicuşor. Vor fi însă şi actuali vicepreşedinţi care nu îşi vor mai depune candidatura. Printre aceştia s-ar afla şi Florin Roman care după ce a fost ales la conducerea organizaţiei Alba Iulia a PNL şi-ar fi exprimat intenţia de a nu mai candida şi la nivel judeţean. Candidaturile mai pot fi depuse până azi, la ora 11.00, cu 48 de ore îna­inte de Conferinţa Judeţeană.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea