Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Șeful Poliției Locale din Municipiul Alba Iulia a fost implicat într-un accident rutier. Alcoolemia nu a putut fi constatată, iar la spital și-a pierdut cunoștința

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Daniel Ilcu, șeful Poliției Locale Alba Iulia, a provocat un accident rutier pe una din străzile municipiului, dar la sosirea poliției, nu a fost posibilă testarea alcoolemiei, având în vedere starea acestuia.

Daniel Ilcu a fost transportat a Spitalul Judeţean Alba Iulia unde şi-a pierdut cunoştinţa. Acesta a intrat cu maşina într-un şanţ, pe o stradă din Alba Iulia.

I-au fost prelevate probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat alcool sau alte substanţe. Bărbatul nu a fost rănit în accident.

Reprezentanţii IPJ Alba au confirmat incidentul dar au completat că nu au primit încă rezutatele analizelor de sânge.

Biroul de presă al instituţiei a precizat că la faţa locului, bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, acesta fiind într-o stare de sănătate foarte proastă.

Ilcu este pensionar din Poliţie, unde a lucrat la o structură de securitate. Ultima declaraţie de avere disponibilă, cea din 2019, arată un venit anual de 80.000 de lei din pensie şi 68.000 de lei ca şef al Poliţiei Locale.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificare la etapa națională a olimpiadei de religie. Alții trei au obținut locul II și o mențiune. Citește și: FOTO Săptămâna Verde la Grădinița ,,Dumbrava minunată” din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea