Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sediul AJF Alba prădat a doua oară în ultimele două săptămâni *Hoţii au furat bani, laptopuri şi un hard disk extern

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AJF AlbaSediul AJF Alba a devenit ţinta predilectă a hoţilor, după ce a fost atacat a doua oară de hoţi în numai 10 zile, un nou furt fiind descoperit în dimineaţa zilei de joi, 20 iunie, în clădirea situată în apropierea Gării din Alba Iulia. Precedentul jaf a avut loc în noapte de 9 spre 10 iunie, iar autorii au furat din încăperea unde-şi desfăşoară activitatea Asociaţia Judeţeană de Fotbal suma de 15.000 de lei, fără a fi interesaţi de alte obiecte, gen laptop. Atunci, hoţii intraseră pe geamul de la baia de pe palier, fără a provoca alte stricăciuni, iar uşa de la sediu a fost găsită închisă cu cheia. Sorin Corpodean, preşedintele AJF Alba trăieşte momente nedorite şi şocante în acelaşi timp, după aceste două spargeri, evenimente coroborate cu dezamăgirea de la şedinţa AJF din week-end-ul precedent. Asta într-un context în care AJF Alba s-a remarcat la nivel naţional prin organizarea unor evenimente de seamă ale fotbalului feminin şi nu numai.

*Au sustras bani, obiecte şi baza de date, pagubă de 6000 de lei!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La al doilea jaf, prada a vizat şi altceva decât banii. Acum s-a sustras o sumă mult mai mică, de 300 de lei, dar şi un router, două laptopuri, o camară video, precum şi un hard disk extern. Gravă este această situaţie, întrucât pe respectivul hard era stocată activitatea AJF Alba din ultimele două sezoane, precum şi alte documente importante, deci practic a fost afectată într-un mod foarte serios baza de date a „fotbalului mic”. Hoţii n-au mai avut milă, au „dat iama” într-un mod violent şi în alte încăperi din respectiva clădire, inclusiv de la alte etaje, însă s-au axat pe bunurile AJF Alba, după ce au forţat câteva uşi pentru a-şi atinge scopul.

Ne gândim serios să ne căutăm un alt sediu. Şi aşa stăm aici de peste un deceniu, iar aceste evenimente nedorite ne determină să identificăm un alt spaţiu pentru AJF Alba. Estimăm paguba la aproximativ 6.000 de lei, însă acest prejudiciu nu se compară cu dispariţia bazei de date„, a comentat Sorin Corpodean, preşedintele AJF Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea