Ziarul Unirea

Ședința extraordinară de la CL Alba se amână pentru lipsă de cvorum

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Ședința extraordinară pentru revocarea viceprimarului Paul Voicu nu va mai avea loc astăzi. Consilierii USL au înregistrat la Consiliul Local o cerere de amânare pentru lipsă de cvorum.

Potrivit președintelui PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, unul dintre consilieri a anunțat că nu poate participa din cauza unor probleme de sănătate, astfel că ședința va fi programată în perioada 23-26 iulie.

ELIT

”Majoritatea USL-PPDD rămâne în continuare valabilă și se va impune la nivelul celor mai importante consilii locale din județ. Ședința extraordinară se amână pentru sfârșitul lunii, din lipsă de cvorum. Îi dorim multă sănătate colegului nostru”, a declarat Ovidiu Jidveian pentru ziarulunirea.ro

Precizăm că singurul consilier local care a lipsit de la ședința ordinară a Consiliului Local Alba Iulia este Iustin Pocol de la PPDD.

Cererea de convocare a şedinţei extraordinare care ar fi trebuit să se desfășoare astăzi de la ora 13.00 a fost semnată de 7 consilieri USL: Vasile Crişan, Bogdan Medrea, Horațiu Clepan şi Ovidiu Jidveian de la PSD respectiv Vasile Petric, Daniel Zdrânc şi Rareş Buglea din partea PNL.

Aceștia au solicitat aprobarea unui Proiect de Hotărâre ce prevede revocarea din funcţie a viceprimarului Paul Voicu motivând că ”se constată o nouă majoritate la nivelul Consiliului Local iar viceprimarul în funcție trebuie să fie expresia majorității voinței consilierilor locali”.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Senatorul PSD Călin Matieș: „Doliu național: a trecut în Senat legea vânzării ultimelor bucăți de România !”

Când o țară a trecut deja la vânzarea pământurilor arabile, ce mai trebuie să facem ca să trezim conștiința adormită… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

9 Comentarii

Pocol 10 iulie 2012 at 11:37

Ma scuzati dar hava a dat mai mult. See u next time!

i2 10 iulie 2012 at 11:54

Cu siguranta ca domn’ colonel a umblat zilele trecute la buzunarul consilierului care se da acum bolnav. Ar trebuii ca acesta sa fie revocat pentru a fi dat drept exemplu celorlalti.

Mai Pocole esti chiar bolnav,ori te doare undeva de fanii PP DD ? 10 iulie 2012 at 12:13

Cand sa se faca o schimbare in bine,hop ca Pocol e bolnav dar oare nu il doare unde ne gandim unii…..de fanii PP DD.cum naiba se imbolnaveste unul cand e o hotarare importanta…Pocole si de erai in moarte clinica trebuia sa vi cu salvarea,dar Marincasule oare asta sa nu joace la doua capete cum radio sant baga de ai din Sebes al lui PP DD !Vezi de ce ursii batrani nu au coada…..?

votant pp-dd 10 iulie 2012 at 12:18

Conducerea PP-DD Alba sa gandeasca cine „le-a tras-o” la cl si cj si sa schimbe macazul,votantii si simpatizantii PP-DD ii vreau viceprimari sau vicepresedinti,sa arate ca sunt pregatiti,seriosi si merita sa conduca o comunitate, de aceea i-am votat,nu l-am votat pe Serdean sa fie sluga usl,dar daca el,ceilalti si domnul Comsa care are ultimul cuvant,vor sa ramana niste „condusi” votul meu nu-l vor mai avea si multi care i-au votat gandesc ca mine.

PDL-istul orgasmic 10 iulie 2012 at 12:31

HA HA HA iar v-a tras-o Mircea la fundulet. Si Jidveianu ala mic vroia sa conduca el sedinta sa fie si el presecinte. Mai Jidveianu asta mic fa-ti un CAP si punete presedinte. Sau te trezesti ca nici vacile nu te vor sa fi presedintele lor.
Hasta la vista baby.
Ce mai faceti domnu Dirzu, sanatos, tare, mare? Asta-i bine ca unde-i sanatate sint de toate. In rest, cu politica cum o mai duceti? Numai succesuri rasunatoare obtineti. Cit pe-aci sa va puneti viceprimar. Ati fost la un buric de deget sa va puneti vicele. Da` las` ca nu-i nimic ca nu o intrat zilele in sac si peste 4 ani se poate.
No sanatate si numa` bine.

Pocole le-ai traso celor din PP DD. 10 iulie 2012 at 16:57

Ce boala ai Pocole ca doar nu-i iarna cu ger si de voiai schimbare si-n sicriu te prezentai dar asa-s electronistii cand dau cu bata-n balta !Le-ai traso la ai tai inca din prima sedinta !Rusinica ba…..

cl 11 iulie 2012 at 8:10

inca o lovitura marca darzu&jiveian

GG 11 iulie 2012 at 8:19

kknarul asta de consilier Pocol nu este fostul „derector” de la Astral de pe la sfarsitul anilor ,90 ? Daca este una si aceiasi persoana atunci va spun ca este amic cu Hava si nu este de incredere. Aveti grija cu el…

USL=HOTIE+MINCIUNA 11 iulie 2012 at 9:39

Daca esti prieten cu Hava esti tradator ,daca zici ca Ponta a plagiat=tradator,daca spui ca adormitu de Crin lipseste de la munca=tradator,daca nu votezi cu usl=tradator,daca spui ca se incalca constitutia=tradator,daca nu vrei sa vizionezi minciunile antenelor tv ale lui felix si realitatile tv=tradator,daca nu stig jos Basescu=tradator si lista continua.Daca sunt PUPINCURIST usl=BRAVO CEL MAI BUN!!!

Comentariile sunt oprite