Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ședința extraordinară de la CL Alba se amână pentru lipsă de cvorum

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ședința extraordinară pentru revocarea viceprimarului Paul Voicu nu va mai avea loc astăzi. Consilierii USL au înregistrat la Consiliul Local o cerere de amânare pentru lipsă de cvorum.

Potrivit președintelui PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, unul dintre consilieri a anunțat că nu poate participa din cauza unor probleme de sănătate, astfel că ședința va fi programată în perioada 23-26 iulie.

”Majoritatea USL-PPDD rămâne în continuare valabilă și se va impune la nivelul celor mai importante consilii locale din județ. Ședința extraordinară se amână pentru sfârșitul lunii, din lipsă de cvorum. Îi dorim multă sănătate colegului nostru”, a declarat Ovidiu Jidveian pentru ziarulunirea.ro

Precizăm că singurul consilier local care a lipsit de la ședința ordinară a Consiliului Local Alba Iulia este Iustin Pocol de la PPDD.

Cererea de convocare a şedinţei extraordinare care ar fi trebuit să se desfășoare astăzi de la ora 13.00 a fost semnată de 7 consilieri USL: Vasile Crişan, Bogdan Medrea, Horațiu Clepan şi Ovidiu Jidveian de la PSD respectiv Vasile Petric, Daniel Zdrânc şi Rareş Buglea din partea PNL.

Aceștia au solicitat aprobarea unui Proiect de Hotărâre ce prevede revocarea din funcţie a viceprimarului Paul Voicu motivând că ”se constată o nouă majoritate la nivelul Consiliului Local iar viceprimarul în funcție trebuie să fie expresia majorității voinței consilierilor locali”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea