Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ședință de CL la Sebeș, cu doar jumătate dintre consilierii municipali

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, începând cu ora 16.00 la Primăria Sebeș a avut loc o ședință extraordinară de consliu local în cadrul căreia au fost adoptate 4 proiecte de hotărâre privind “înfrățirea” municipiului cu orașul Strășeni din Basarabia, Republica Moldova; stablirea unei delegații care să participe la Ziua orașului Strășeni; rezolvarea unei probleme cu centrala termică la Grupul Școlar Industrial Dorin Pavel și redistribuirea unor sume de bani din bugetul local.

Din cei 19 consilieri locali, ce formează CL Sebeș la această ședință au ajuns doar 10. Numărul limită de voturi de care acest gen de proiecte au nevoie pentru a fi adoptate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Chiar și președintele desemnat pentru a prezida această ședință publică, respectiv conservatorul Gheorghe Feneșer a lipsit, în locul său fiind ales să conducă lucrările viceprimarul Adrian Bogdan.

Ședință ordinară de CL Sebeș va avea loc în data de 31 octombrie 2012.

Proiecte pe ordinea de zi a ședinței ordinare din 22 octombrie:

1.Proiect de hotrâre privind aprobarea încheierii Înțelegerii de înfrățire și cooperare dintre municipiul Sebeș și orașul Strășeni din Basarabia, Republica Moldova.

2.Proiect de hotărâre privind deplasarea unei delegații, care să reprezinte municipiul Sebeș în orașul Strășeni- Moldova, cu prilejul Zilei orașului Strășeni – 467 de ani de la prima sa atestaredocumentară și 100 de ani de la înființarea Parohiei “Sf. Preacuvioasa Parascheva”.

3.Proiect de hotrâre privind aprobarea Proiectului tehnic pentru obiectivul de investiții “Modificare instalație utilizare gaze naturale – Grup Școlar Industrial Dorin Pavel”

4. Proiect de hotrâre privind redistribuirea unor sume în cadrul Cap.65.02 Învățământ între obiective de investiții cuprinse în Lista obiectivelor de investiții pe anul 2012, finanțate din bugetul local, precum și introducerea unor obiective noi în cadrul acestei liste.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea