Rămâi conectat

Ştirea zilei

Secția Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, unde s-au găsit șoareci și insecte, închisă temporar. Unitatea, amendată cu 5.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspecția Sanitară a închis temporar secția a II-a a Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud și a amendat unitatea medicală cu suma de 5.000 de lei, în urma unui control efectuat de DSP Alba, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătății. 

soareci„Decizia inspectorilor sanitari, în urma verificărilor, este închiderea temporară a secției a II-a și mutarea pacienților pe alt palier disponibil în vederea efectuării deratizării și dezinsecției”, a precizat miercuri Ministerul Sănătății într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, altă măsură dispusă este montarea de uși cu plase metalice la terase. „Spitalul are o curte de 2.700 de metri pătrați și este posibil ca un șoarece să intre pe ușa de la terasă care dă direct în salon. Alte deficiențe în ceea ce privește proceduri legate de condițiile igienico-sanitare nu au fost constatate de inspectorii sanitari”, a informat MS, potrivit Agerpres.ro.

Un pacient internat în Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud a postat pe o rețea de socializare mai multe filmulețe în care a surprins șoareci în salon și urechelnițe pe lenjeria de pat, managerul unității recunoscând că e o situație neplăcută și că ”toamna se mai întâmplă să mai intre câte un șoricel în incintă”.

Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud se află în subordinea Consiliului Județean Alba.

Sursa Agerpres.ro

Citește și FOTO/ VIDEO: Șoareci și urechelnițe – ”pacienți – surpriză” la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud

Citește și VIDEO. Pacientul care a filmat șoareci în saloane, la spitalul din Aiud, continuă dezvăluirile: ”Cum arată un salon în care presa nu a avut acces”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea