Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

SEBEȘ: Contract pentru deszăpezire de peste 60.000 de euro

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația locală din Sebeș a demarat licitația pentru serviciile de deszăpezire a drumurilor de pe raza municipiului și localităților aparținătoare.

Contractul se va încheia pe o perioadă de 18 luni, începând cu data de 15 noiembrie a.c. iar valoarea estimată este de 280.000 de lei (aproximativ 62.000 de euro).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Una dintre condițiile impuse în caietul de sarcini este ca firmele care își prezintă oferta să dețină 3 utilaje specifice pregătite special pentru intervenții pe timp de iarnă, cu o stare tehnică corespunzătoare unei funcționări de minimum 12 ore (zi/noapte), deoarece activitățile de deszăpezire se vor executa pe zone ale municipiului, fiecarui utilaj urmând să i se repartizeze o zonă de intervenție.

Reţeaua de drumuri și străzi pe care se vor presta serviciile de întreţinere curentă pe timp de iarnă  cuprinde localitățile Sebeș, Răhău, Petrești și Lancrăm.

Drumurile municipiului sunt afectate în perioada de iarnă de fenomene meteorologice (ninsori, gheaţă, polei, etc.) ce pot determina înrăutăţirea viabilităţii acestora, dificultăţi în desfăşurarea traficului. În vederea asigurării circulaţiei rutiere în condiţii de siguranţă sunt necesare o serie de servicii care să conducă la prevenirea şi combaterea lunecuşului şi a înzăpezirii acestora, inclusiv realizarea unei informări prompte privind starea drumurilor, pentru participanţii la trafic”, se precizează în caietul de sarcini.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 2 noiembrie a.c.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier” Marți, 23 aprilie, în foaierul modernei construcții care adăpostește Centrul Cultural din Vișeu de Sus, a avut loc gala de decernare a premiilor ediției a XXII-a a Festivalului-concurs de satiră și umor „Zâmbete în Prier”, festival la care reprezentantul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea