Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Seară creștinească la Cugir: ,,Colindând lui Iisus, oglinda milostivirii Tatălui’’

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Biserica ,,Sf. Apostoli Petru şi Pavel din parohia greco-catolică Cugir , a avut loc joi, 17 decembrie, seara creştinească ,, Colindând lui Iisus,oglinda milostivirii Tatălui,,.

Bisercica greco catolica Cugir

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Programul serii a început cu Paraclisul Maicii Domnului la care au dat răspunsul studenţii teologi din Blaj,urmat de Concertul de colinde în cadrul căruia au fost prezentate atât colinde romăneşti cât şi din repertoriul internaţional, interpretate de Corul Parohiei Greco-Catolice – juniori şi seniori, Grupul de colindători Astru Mărtineşti, Corul parohiei Romano-catolice din Scăunel şi Corul Facultăţii de Teologie ,,Buna Vestire,, din Blaj. Surpriza serii a fost Irina, junioara familiei Codrea, care a încântat inimile cu colindul interpretat , deschizând tuturor sufletul spre starea miraculoasă a Crăciunului, spre bunăvoinţă, milostivire, vorbă bună şi sprijin sufletesc şi material, adică ceea ce Papa Francisc , care a împlinit joi 79 de ani, a arătat a fi reperele existenţiale ale anului 2016, denumit ,,Anul milostivirii,, .

 

Cu multă caldură , colindele interpretate ne-au adus mai aproape mesajul luminos al Sărbătorii Naşterii lui Hristos, acela al iubirii , al înţelegerii aproapelui şi al ajutorării acestuia după puterea fiecăruia dintre noi.

 

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități Pentru a preveni apariția unor evenimente înregistrate în alte țări în urma faptelor asociate antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură și pentru a combate comportamentele care duc la astfel de fapte, Ministerul Educației (ME) a publicat miercuri un ordin ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea