Rămâi conectat

Actualitate

SCUTUL PĂDURII: Transporturi ilegale de lemne confiscate de polițiști, la Sohodol și Avram Iancu

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu specialiști ai Comisariatului de Regim Silvic și Cinegetic Cluj Napoca – I.S. Alba au efectuat, vineri, 27 februarie a.c., în baza Planului Comun de Acțiune ”Scutul Pădurii 2015”, un control la o societate comercială din localitatea Lazuri, comuna Sohodol.

S-a constatat că reprezentanții societății nu au putut prezenta documente legale de proveniență pentru cantitatea de 56,6 metri cubi material lemnos, aflat în depozitul societății.

Față de administratorul societății a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform art.19 al.1, lit. a din Legea nr. 171/2010, cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

În aceeași zi, în timp ce acționau împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Valea Arieșului pentru combaterea ilegalităților silvice, polițiștii din Avram Iancu au identificat în trafic, pe DC 91, pe raza comunei Avram Iancu, o autoutilitară condusă de G.E.N., de 48 de ani, din Avram Iancu, care transporta 9,5 metri cubi material lemnos.

Conducătorul autoutilitarei nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport pentru materialul lemnos transportat, motiv pentru care a fost sancționat contravențional, conform art.19, lit. B din Legea 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea