”Scutul Pădurii”: Peste 50 de metri cubi de material lemnos, confiscaţi de poliţiştii din Şugag

Transport-lemne-de-foc-Cer1 Miercuri, în jurul orei 06.00, poliţiştii Postului de Poliție Șugag au oprit pentru control, pe raza localităţii Dobra, un camion, înmatriculat în judeţul Sibiu, încărcat cu material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că şoferul camionului nu deţinea documentele legale de însoţire pentru cei 52,1 metri cubi de material lemnos şi prin urmare au luat măsura sancționării contravenţionale a acestuia, în conformitate cu prevederile  art. 19, alin. 1  lit. „b”  din Legea 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

lemnarul 11 august 2016 at 13:24

De cativa ani, locuitorii strazii Mircea cel Mare din Sebes cer organelor abilitate sa opreasca traficul de zi si mai ales de noapte, a camioanelor de mare tonaj incarcate cu lemne de pe strada lor. Anul trecut, dupa doar doua, trei zile de controale ale ISCTR impreuna cu cu politia, s-a ajuns la confiscarea lemnului de pe cateva camioane si aplicarea altor amenzi pentru nerespectarea regulilor de circulatie. Ca atare, se stie , ba exista chiar si documente scrise ca pe aici trec camioane cu lemn furat, dar nimeni nu mai vrea sa controleze nimic. Ba mai mult, Primaria la interventia nefireasca a unei asociatii teritoriale, a dat jos si semnele de restrictie a tonajului, puse de un fost primar la solicitarea oamenilor, ca si cind s-a oficiat trecerea frauduloasa a camioanelor de mare tonaj.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...